Rezni tanjur za Robolinho®, 23 cm

Broj. art.:: 127544 Spremno za otpremu
expected to be with you on 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <h3>Prikladan za sljedeće solo® by AL-KO modele:</h3>Robolinho® 1200 E / I
  • Robolinho® 2000 E / I
127527
Lawnmower Robolinho 1200 I Solo By Al-k Detalji
127529
Lawnmower Robolinho 2000 I Solo By Al-k Detalji

Rezni tanjur za Vaš Robolinho® uklj. nož

Originalni AL-KO rezni tanjur radne širine od 23 cm uklj. nož. Nož za rezanje i nož za čišćenje već su montirani. Zahvaljujući dvostrukom sustavu noževa za malčiranje smanjuje se prljanje kućišta i poboljšava se rezanje trave. Pokošenu travu ne treba zbrinjavati jer služi kao prirodno gnojivo. Kaljeni noževi imaju 4-struki životni vijek jer se mogu okrenuti (s okretanjem udesno i ulijevo).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127544
EAN 4003718060287
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.