Robotska kosilica AL-KO Robolinho® 300 E

Broj. art.:: 119991
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 300 m². Maksimalna buka pri košnji 60 dB(A)
  • Sigurnosni senzori štite od ozljeda i krađe
  • Jednostavna instalacija i rukovanje
  • Četiri puta duži vijek trajanja noževa zahvaljujući novoj geometriji. Svladava nagibe do 30% zahvaljujući profilnim kotačima s visokom trakcijom
  • Obrađuje najmanje kutove i uske prolaze zahvaljujući kompaktnom dizajnu
  • Kabel za omeđivanje (100 m) i klinovi (90 kom) su sadržani u opsegu isporuke

Mala, kompaktna i okretna. Robotska kosilica Robolinho® 300 E njeguje vaš travnjak potpuno automatski. Uživajte u slobodnom vremenu dok robotska kosilica učinkovito kosi vaš travnjak.


Čudesna košnja – robotska kosilica Robolinho® 300 E

Robolinho® 300 E razvili su naši inženjeri u Njemačkoj a proizveli naši stručnjaci u Austriji – na taj način AL-KO Gardentech osigurava svojim kupcima vrhunsku kvalitetu. Dugovječne komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem za svakodnevnu njegu travnjaka. Robotska kosilica lako se instalira a bazna stanica se brzo postavlja. Naš softver i intuitivno upravljanje putem zaslona olakšavaju vam njegu travnjaka, kad god i gdje god želite.


Tehnički detalji za robotsku kosilicu Robolinho® 300 E

Pametna njega vrta s Robolinho® 300 E dio je sadašnjosti. Tihi rad bez emisija omogućuje elektromotor s 60 dB koji dobiva energiju od dugovječnog litij-ionskog akumulatora od 2,2 Ah /18V. Na taj način ovom robotskom kosilicom možete bez problema kositi i na blagdane ili po noći. Posebno razvijena tehnologija kretanja uparena s radnom širinom od 20 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 300 m². Prepreke poput drveća ili nagibe do 30% će savladati bez problema.


Visina košnje može se bezstupanjski podesiti od 25 mm do 55 mm, što znači da duljinu travnjaka možete prilagoditi svojim osobnim željama. Učinkovit sustav rezanja s četverostrukim vijekom trajanja noževa osigurava savršen rez a otkos se već u kućištu kosilice usitnjava i vraća se na travnjak kao biološko gnojivo. Stoga nije potrebno zbrinjavanje pokošene trave. Pouzdana senzorska tehnologija pruža maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.


Gdje mogu kupiti Robolinho® 300 E i dodatni pribor

Robotsku kosilicu Robolinho® 300 E kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO trgovca. Naši specijalizirani trgovci mogu izvršiti kompletnu instalaciju. Robolinho® 300 E ekološka podrška za njegu vaše travnate površine. Želite li, da je vaša robotska kosilica umrežena na Smart Gardening aplikaciju? U tom slučaju vam preporučujemo robotsku kosilicu solo® by AL-KO Robolinho® 500 W.


Naše prednosti za vas

AL-KO usluga instalacije za robotske kosilice: Vlasnicima naših Robolinho® robotskih kosilica nudimo sveobuhvatan paket: Jedan od naših vrtnih stručnjaka će u vašem vrtu po povoljnoj paušalnoj cijeni instalirati robotsku kosilicu. Kao kupac nećete imati nikakvih dodatnih radnji i možete uživati u slobodnom vremenu odmah nakon kupnje robotske kosilice. > čitajte dalje

Tehnički podatci

Marka 001
Radna širina, cm 20 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Proizvodna linija EASY
Broj ulazne točke 1
Neto težina u kg 7 KG
Senzor za kišu NE
Maksimalna razmjernost u % 35 %
VrijemePunjenjaBat(unut.) 45 MIN
Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH
Napon baterije (unutarnji) V 18 V
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 58
Broj noževa 2 ST
Duljina u cm bez pakiranja 60 CM
Povezivanje nema
Visina u cm bez pakiranja 30 CM
GT_ECO_MODE 002
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
Širina u cm bez pakiranja 40 CM
Vrijeme rada bat. (unut) min 45 MIN
Kapacitet baterije (unut.) Ah 2.2
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Vrsta pogona Baterija
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.