Robotska kosilica solo® by AL-KO Robolinho® 1200 W

Broj. art.:: 127570
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine i do 1200 m². Buka pri košnji maks. 60 dB(A).
  • Sigurnosni senzori štite od oštećenja i krađe.
  • Jednostavna instalacija i korištenje.
  • Jednostavno korištenje pomoću AL-KO inTouch aplikacije putem <b>WLANa.</b> Gateway i Dongle nisu više potrebni.
  • Velika okretnost i mala težina. Uspješno prolazi kroz uske prolaze od 60 cm širine.
  • Efikasna tehnologija s dva noža. Savladava nagibe do 45% zahvaljujući profiliranim pogonskim kotačima s visokim prianjanjem.

Mala, kompaktna i okretna. Robolinho® 1200 W njeguje Vaš vrt potpuno automatski. Zahvaljujući inteligentnom povezivanju sa sustavima za pametne vrtove nećete samo pouzdano pokositi svoj travnjak, nego ćete uz to dobiti i puno slobodnog vremena.

Povezivanje: Nova Robolinho® robotska kosilica njeguje Vaš vrt na pametan način i Smart Garden postaje realnost.Upravljanje je pomoću AL-KO inTouch aplikacije preko WiFi mreže ili putem Amazon Alexa moguće.Čudesna košnja integrirana u pametni vrt - robotska kosilica Robolinho® 1200 W.

Robolinho® 1200 W razvili su naši inženjeri u Njemačkoj a izradili su ga naši stručnjaci u Austriji – na taj način svojim kupcima osiguravamo samo najbolju kvalitetu. Dugovječne komponente i sofisticirana tehnika Robolinho® čine pouzdanim pratiteljem i pomoćnikom u svakodnevnoj njezi travnjaka u Vašem vrtu. Robotska se kosilica lako instalira a bazna stanica i sustav za pametni vrt brzo se postavljaju. Naš sofisticirani softver i intuitivno rukovanje olakšavaju Vam njegu travnjaka i to gdje i kada Vi to želite.


Tehnički detalji za Robolinho® 1200 W robotsku kosilicu

Inteligentna njega vrta i pametni vrt uz Robolinho® 1200 W postaju stvarnost. Zahvaljujući već instaliranom hardveru u robotsku kosilicu je bez problema moguće povezivanje putem aplikacije AL-KO inTOUCH. Sve radi vrlo jednostavno putem WiFi tehnologije. Tihi rad bez emisija odlikuje našu kosilicu koja dobiva energiju od dugovječnog litij-ionskog akumulatora od 5 Ah / 25,2 V. Stoga je moguće, da robotska kosilica radi bez problema i za vrijeme blagdana i po noći. Posebno razvijena tehnologija u kombinaciji sa širinom rezanja od 23 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka na površinama do 1200 m². Prepreke poput drveća ili uspone od 45% će savladati bez problema. Tehnologija s dva okretna noža za 4 puta duži radni vijek. Obratite pozornost prilikom kupnje naših solo® by AL-KO robotskih kosilica: klinovi i žica za omeđivanje nisu sadržani u opsegu isporuke.
Visina košnje se može bezstupanjski podešavati između 25 mm i 55 mm, pa dužinu trave možete prilagoditi osobnim željama. Kod našeg jedinstvenog sustava noževa za malčiranje sa zasebnim nožem za čišćenje, trava se usitnjava još u kućištu za košnju i kao biološko gnojivo vraća se na travnjak. Zato kod kosilice Robolinho® 1200 W ne morate zbrinjavati pokošenu travu. Ugrađeni noževi osobito dugo ostaju oštri jer imaju dvije oštrice. Pouzdana sigurnosna tehnologija robotske kosilice pruža maksimalnu sigurnost ljudima i životinjama.


Gdje mogu kupiti Robolinho® 1200 W i alternative

Robotsku kosilicu Robolinho® 1200 W možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO prodavača. Naši specijalizirani prodavači mogu izvršiti kompletnu instalaciju. Robolinho® 1200 W je ekološka podrška za njegu Vaše travnate površine. Imate travnatu površinu do 2.000 qm? U tom slučaju Vam preporučujemo solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W.


Naše prednosti za Vas

Smart Garden povezivanje: Uz nove modele kosilica Robolinho® koje se mogu povezivati s aplikacijama, vrt se njeguje inteligentno a pametan vrt postaje stvarnost. Upravljanje je pomoću AL-KO inTouch aplikacije preko WiFi mreže ili putem Amazon Alexa moguće.


AL-KO premium usluga dostave: Našu obitelj Robolinho® kosilica isporučuje naša lokalna, regionalna i specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do Vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > dalje

AL-KO usluga instalacije za robotske kosilice: Vlasnicima naših robotskih kosilica Robolinho® nudimo sveobuhvatni paket po povoljnoj cijeni. Jedan od vrtnih stručnjaka poduzeća AL-KO instalirat će robotsku kosilicu u Vašem vrtu. Kao kupac nećete imati nikakvih dodatnih radnji i odmah nakon kupnje robotske kosilice moći ćete uživati u novo stečenom slobodnom vremenu. > dalje

AL-KO Smart Garden: uz AL-KO inTOUCH (Google Play-Store / Apple App-Store) i WLAN se robotskom kosilicom može upravljati pomoću pametnog telefona ili tableta. > dalje

Vaše prednosti

Inteligentna njega travnjaka

Inteligentna njega travnjaka

Zahvaljujući redovitoj košnji travnjak će uvijek ostati u optimalnoj formi. Za prirodno se gnojenje brine tehnologija s dvostrukim noževima zahvaljujući kojoj se pokošena trava usitnjava u samom kućištu za košnju i zatim se ispuhuje u travnjak. Zbog toga nema zbrinjavanja pokošene trave.

Povratak kući na pritisak tipke

Povratak kući na pritisak tipke

Pritiskom na tipku Home ili uz pomoć aplikacije inTOUCH košnja se u svakom trenutku može prekinuti. U tom se slučaju robotska kosilica automatski vraća u svoju baznu stanicu.

Nevidljiva granica

Nevidljiva granica

Kabel za omeđivanje pritom se samo jednom polaže oko područja košnje te pouzdano osigurava granice radnog područja.

Samostalan rad

Samostalan rad

Zahvaljujući preglednom upravljačkom polju kosilicu Robolinho® možete programirati kao od šale. Samo unesite željeno vrijeme rada robotske kosilice i gotovo.

Profil koji dobro prianja

Profil koji dobro prianja

Serijski dobra trakcija: gumirani kotači osiguravaju jaku trakciju, dobro prianjanje za tlo i uspinjanje do 45%.

Neovisno o vremenu

Neovisno o vremenu

Ugrađeni senzor kiše omogućava vam da odaberete: kositi po kiši ili napraviti pauzu.

Točno po mjeri

Točno po mjeri

Visina košnje može se podesiti jednim potezom - jednostavno i brzo.

Sofisticirana tehnika

Sofisticirana tehnika

Upravljačka ploča srce je kosilice Robolinho® i centrala za svakodnevni automatski rad. Tako ona primjerice prepoznaje prepreke, samostalno im izmiče i uvijek se pravovremeno vraća u baznu stanicu na punjenje.

Čisto rješenje

Čisto rješenje

Sustav s dva noža za malčiranje smanjuje onečišćenje kućišta, brine se za savršeno rezanje i poštedjet će vas zbrinjavanja pokošene trave.

Funkcionalno rukovanje

Funkcionalno rukovanje

Pregledan zaslon kojim se lako upravlja olakšava vam podešavanje i informira vas o važnim radnim stanjima.

Proizvedeno u ...

Proizvedeno u ...

U potrazi za optimumom u nastojanju da stvorimo komadić budućnosti. AL-KO ili vrtni uređaji konstruirani su u Njemačkoj. Više od 40 godina mi dizajniramo i razvijamo vrtne uređaje koji u sebi objedinjuju inovativni duh, vrhunsku kvalitetu i najsuvremeniju tehniku. AL-KO ili kosilice proizvedene u Austriji i to od 1966.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Radna širina, cm 23 CM
Visina reza min/maks. mm 22 - 55 MM
Proizvodna linija Premium
Visina u cm bez pakiranja 29 CM
Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 56
Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Napon baterije (unutarnji) V 25.2 V
Vrijeme rada bat. (unut) min 140 MIN
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
GT_ECO_MODE 001
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Broj ulazne točke 6
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN Home Connect Plus, Amazon Alexa, IFTTT
Senzor za kišu DA
Duljina u cm bez pakiranja 62.5 CM
Maksimalna razmjernost u % 45 %
Kapacitet baterije (unut.) Ah 5
Širina u cm bez pakiranja 44 CM
VrijemePunjenjaBat(unut.) 90 MIN
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.