Roštilj MB4000 MASPORT

Broj. art.:: 134223
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uklj. cerada otporan na UV zrake
  • 4 visokokvalitetna plinska plamenika od 304 – nehrđajućeg čelika (3,5 kW)
  • Pouzdani, integrirani sustav za paljenje
  • Prikaz temperature za kontrolu pečenja
  • Dodatni bočni plamenik za proširene mogućnosti kuhanja (3,0 kW)
  • Poklopac s prozorom

Visokokvalitetan, moderan roštilj s crnim piano lakiranjem u prahu i primjene od nehrđajućeg čelika. Direktno od lidera na tržištu Novi Zeland.

Elegantan plinski roštilj MB4000

Plinski roštilj MB4000 razvijen je od Masport-a, lidera na trćištu Novi Zeland. Visokokvalitetno lakiranje u prahu s piano lakom daje mu elegantatn dizajn. Roštilj uvjerava ne samo s sjajnim izgledom, nego i s tehničkim detaljima, iako tek na drugi pogled vidljivi. Ovaj roštilj ne samo da će biti u središtu pozornosti radi optike, nego će i raditi točno za što je namjenjen; savršeno peći s puno funkcija na visokoj razini.

Tehnički detalji za plinski roštilj MB4000

Roštilj se zagrijava kroz 4 visokokvalitetna i otporna plinska plamenika od 304 – nehrđajućeg čelika. Integrirani sistem paljenja djeluje pouzdano u upotrebi. Prikaz temperature za kontrolu pečenja smješten u zatvorenom poklopcu roštilja, kao i prozor u poklopcu. Time je omogućeno da svakovremeno i jednostavno provjerite napredak. Kućište, rešetke, kao i ploča za roštilj su emajlirane, a time se osigurava impresivna dugotrajnost.

Uklonjiva ploča za rezanje kao i spremnik od nehrđajućeg čelika za sastojke imate sa desne strane roštilja. Dodatan bočni plameik na lijevoj strani roštilja za dodatnu mogućnost pripreme hrane. U unutrašnjosti roštilja imate također prostor za prigrijavanje hrane.

Mali, ali dobar dodatan detalj je integrirani otvarač za flaše. Plinsku bocu jednostavno stavite u donji ormarić s dvostruka vrata. Okretni kotači koji se mogu zaključati za jednostavan transport. Ovaj roštilj dolazi s ceradom otporan na UV zrake.

Gdje mogu kupiti plinski roštilj MB4000 i alternative

MB4000 će primamiti sve poglede u vašem vrtu i efikasno vas podržavati kod pripreme hrane. Želite roštilj s integriranim keramčnim plamenikom za ražanj na stražnjoj strani (Backburner) Onda preporučujemo plisnki roštilj MAESTRO.

Vaše prednosti

Na roštilje tvrtke Masport dajemo vam 2 godine jamstva.

Zahvaljujući našoj marki vodećeg novozelandskog proizvođača Masport kvalitetne roštilje sada možete kupiti i izravno u AL-KO internetskoj trgovini.

Tehnički podatci

Neto težina u kg 55 KG
Bruto težina u kg 61 KG
Kučište, materijal čelik
Snaga glavnog plamenika kW 3.5 KW
Broj glavnih plamenika 4
Bočni plamenik DA
Snaga bočnog plamenika kW 3 KW
BBQ Otvarač za boce DA
BBQ Pretinac, daska za rezanje DA
BBQ Spremnik za led NE
Prozor za gledanje u poklopcu DA
BBQ Cerada uključena DA
BBQ Prikaz temperature DA
Dimenzija duljina kartona cm 84 CM
Materijal rešetke roštilja Lijevano željezo
Marka Masport
Upute za uporabu Preuzmi (61.53MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.