Ručna kosilica AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy

Broj. art.:: 113864
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Savršen rez zahvaljujući beskontaktnoj reznoj tehnici
  • Jednostavan sustav rezanja i ekstremna okretnost
  • Omogućuje tihi rad bez emisija
  • Zaštita od udaraca i ogrebotina zahvaljujući gumenom odbojniku
  • Jednostavno podešavanje visine košnje

Ručnom kosilicom tvrtke AL-KO svoje travnate površine možete podići na razinu engleskog golf terena.


Ručna kosilica Razor Cut 28.1 HM easy

Ručna kosilica Razor Cut 28.1 HM easy radi tiho i bez emisija i idealan je partner za manje vrtove. Specijalno vreteno s 5 noževa jamči ravnomjerno i točno rezanje trave. Čisti rez – kao škarama.


Tehnički detalji ručne kosilice Razor Cut 28.1 HM easy

Radnom širinom od 28 cm, ručna kosilica Razor Cut 28.1 HM idealan je partner za travnate površine do 150 m². Visina rezanja može se podesiti u četiri koraka od 14 do 35 mm. Budući da se vreteno s 5 čeličnih noževa i donji nož ne dodiruju, dobit ćete precizan i čist rez te savršeno održavani travnjak. Kotači promjera 220 mm kreću se vrlo mirno čak i na neravnim podlogama. Zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i maloj težini od samo 7,9 kg ova okretna ručna kosilica izvrstan je partner za održavanje i zaštitu travnjaka u malim i krivudavim vrtovima. Opcionalno je dostupna i prihvatna košara za travu od 35 l.


Gdje mogu kupiti ručnu kosilicu Razor Cut 28.1 HM easy te dodatni pribor

Ručnu kosilicu Razor Cut 28.1 HM easy možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca.
Ukoliko vam je potrebna ručna kosilica za veće travnate površine, preporučujemo vam ručnu kosilicu Razor Cut 38.1 HM Comfort.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 28 CM
Vrsta pogona Ručno
Neto težina u kg 6.8 KG
Širina u cm bez pakiranja 43 CM
Visina bez ambalaže u cm 100 CM
Duljina u cm bez pakiranja 90 CM
Bruto težina u kg 8.8 KG
Za površine do qm 150 QM
Visina reza min/maks. mm 14 - 35 MM
Sustav rezanja Beskontaktni noževi
Količina noževa vretena 5 ST
Promjer vretena kosilice mm 128 MM
Vreteno Materijal čelik
Dimenzija duljina kartona cm 48 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.