Sjedeća kosilica solo® by AL-KO R 7-63.8 A

Broj. art.:: 127486
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ekstremno okretna sjedeća kosilica i zbog toga je optimalna za krivudave travnate površine
  • Jaki motor AL-KO Pro 225. Lagan pristup za servisiranje i održavanje
  • Lako dostupni upravljački elementi
  • Centralno podešavanje visine košnje
  • Mala ukupna širina uređaja od samo 80 cm
  • Prihvatna košara koja se lako prazni s teleskopskom ručicom i akustičnim prikazom punjenja

Okretnost i dugovječnost: to vam obećava sjedeća kosilica R 7-63.8 A marke AL-KO. Idealan partner za srednje velike ili krivudave vrtove.


Sjedeća kosilica R 7-63.8 A

Sitna, ali dinamitna, a uz to i okretna. R 7-63.8 A je sjedeća kosilica i univerzalno oružje protiv visoke trave u srednjim ili krivudavim vrtovima. Mala širina od samo 80 cm - idealna za uske vrtne ulaze. Veliku razinu komfora pruža vam udobno sjedalo u kombinaciji s upravljačem i jednostavnim korištenjem upravljačkih elemenata. Za upravljanje vam nije potrebna velika snaga. Sjedeća kosilica R 7-63.8 A ispunjava sve želje korisnika.


Tehnički detalji za sjedeću kosilicu R 7-63.8 A

Svojom radnom širinom od 62 cm i radijusom košnje od samo 93 cm kosilica R 7-63.8 A savršena je za krivudave vrtove s uskim prolazima. Sjedeću kosilicu pokreće AL-KO Pro motor od 4,2 kW, s pomoću kojeg postiže brzinu od 4,5 km/h unaprijed i 1,5 km/h unatrag. Visina košnje može se centralno podešavati u 4 visine od 25 mm do 75 mm. Prijenosnik ima 4 stupnja za vožnju unaprijed i 1 za vožnju unatrag. Velika prihvatna košara lako se prazni s pomoću teleskopske ručice i oglašava se akustičnim signalom kad je puna. Pouzdani mehanizam za košnju s kugličnim ležajevima brine se za miran rad. Užitak u košnji zaokružuje se košnjom uz same rubove što omogućava pomaknuto kućište za košnju.


Gdje mogu kupiti sjedeću kosilicu R 7-63.8 A

Sjedeću kosilicu R 7-63.8 A možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Zahvaljujući premium usluzi dostave naš će vam specijalizirani prodavač uređaj besplatno i spreman za rad dostaviti do vašeg vrta. Ako želite sjedeću kosilicu s hidrostatskim mjenjačem i još jačim motorom, preporučamo vam njegovog velikog brata R 7-65.8 HD


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Radna širina u cm 62 CM
Radna širina, cm 62 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 75 MM
Proizvodna linija COMFORT pro
K vrijednost (m/s^2) 2
Prihvatna košara, l 130 L
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
s prihvatnom košarom DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 96
Funkcija 2u1
Pogon 4 brzine unaprijed / 1 natrag
Visina u cm bez pakiranja 117 CM
Skupljanje DA
Vibracije ahw, m/s^2 3
Malčiranje NE
Brzina naprijed maks.km/h 4.5 KMH
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 89
Promjer stražnjeg kotača, " 13x5.0-6
Brzina unatrag maks. km/h 1.5 KMH
Duljina u cm bez pakiranja 187.2 CM
Promjer prednjeg kotača, " 11X4.0-5
Broj noževa 1 ST
Košara s prikazom punjenja DA
materijal prihvatne košare Platno
Širina u cm bez pakiranja 78 CM
Bočno izbacivanje NE
Električno pražnjenje koša NE
Podesiva visina rezanja centralno, 4 položaja
Neto težina u kg 120 KG
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.