Snježna freza Snow line 620 E III

Broj. art.:: 113067
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
Samohodna motorna bacačica snijega s električnim startom. Prednja svjetla integrirana su u upravljačku ploču, kao i grijanje u ručki, s velikim spremnikom za gorivo za veću radnu sposobnost (4 litre). Koristi SAE 5W-40 (moguće SAE 5W-30) motorno ulje.

Tehnički podatci

Snaga kW 6.2 KW
Marka 001
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 320
Motor o/min 2000
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Premium
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 100
Predgrijač zraka Zimski rad NE
Radna širina u cm 62 CM
Promjer kotača, " 13
Visina u cm bez pakiranja 113 CM
Vibracije ahw, m/s^2 4.5
Duljina u cm bez pakiranja 134 CM
Visina dovoda u cm 51 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 102
Ručke se mogu grijati DA
Broz brzina rada 2 ST
Neto težina u kg 96 KG
Vrsta pogona Benzin
Širina u cm bez pakiranja 66 CM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.