solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 (25 cm) SET

Broj. art.:: 127670
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna akumulatorska lančana pila s 35 cm dugačkim, originalnim Oregon mačem (akumulator (5Ah) i punjač su u opsegu isporuke
  • Velika snaga i učinkovitost rezanja s jakim elektromotorom bez emisija
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i optimalnoj ergonomiji upravljanja
  • Smanjena težina u radu zahvaljujući torbici s remenom (oprema potrebna za rad br. art. 127 442)
  • Dvije podesive brzine rada lanca

Dugotrajna i moćna za profesionalnu uporabu bez kablova za struju, lagana u rukovanju i težini - to je 36 V Pro akumulatorska lančana pila

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 nudi vrhunske rezultate – bez emisija i kablova za struju. Neovisna o struji ili benzinu.

 

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 kombinira snažan učinak reza i visoku brzinu lanca na profesionalnoj razini. Visokokvalitetan 25 cm Oregon mač i dugotrajni lanac pile 3/8" za jaku snagu reza. Pouzdano piljenje debljih stabala ili grana. Dobro uravnoteženi E-pogon bez četkica i vibracija, kao i pametna ergonomoja rukohvata doprinose rukovanje u svakoj poziciji bez napora – posebna prednost u dužetrajnoj uporabi. Akumulatorska lančana pila bez kablova za struju i smanjenom težinom omogućuje visoku slobodu kretanja bez zapetljanih kablova ili slučajno prerezanih kablova. Rad s smanjenom težinom pošto akumulator jednostavno i udobno nosite u pojasu a ne u uređaju.

 

Tehnički detalji za solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235

 

Lagano održavanje zahvaljujući automatskim podmazivanjem lanca, spremnika za ulje s prozorčićem kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca/mača bez alata. Brzina lanca od 15/21 m/s u Eco radu ili snažnom načinu rada. Brushless-E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora. 36 V / 4 Ah litij-ionski akumulator ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja ili samopražnjenja, te se brzo puni.

 

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Lančana pila 3/8"
Neto težina u kg 3.2 KG
Napinjanje lanca bez alata
Maks. napon u V 40 V
Maks. Električni naboj, Ah 5
Odgovarajući remen za bateriju 127442, 127573
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 103
duljina mača u cm 25 CM
Napinjanje lanca bez alata Da
Vrsta pogona Baterija
Vibracije ahw, m/s^2 2.2
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, 127390
Pogonski članci 40 E / .043" / 1,1MM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Podjela 3/8" special
Akumulatorska obitelj AL-KO 36V
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Mksimalna brzina lanca 21
Podmazivanje lanca automatski
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 88
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 108
Kočnica lanca da
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.