solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 (25 cm) SET

Broj. art.:: 127670
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna akumulatorska lančana pila s 35 cm dugačkim, originalnim Oregon mačem (akumulator (5Ah) i punjač su u opsegu isporuke
  • Velika snaga i učinkovitost rezanja s jakim elektromotorom bez emisija
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i optimalnoj ergonomiji upravljanja
  • Smanjena težina u radu zahvaljujući torbici s remenom (oprema potrebna za rad br. art. 127 442)
  • Dvije podesive brzine rada lanca

Dugotrajna i moćna za profesionalnu uporabu bez kablova za struju, lagana u rukovanju i težini - to je 36 V Pro akumulatorska lančana pila

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 nudi vrhunske rezultate – bez emisija i kablova za struju. Neovisna o struji ili benzinu.

 

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 kombinira snažan učinak reza i visoku brzinu lanca na profesionalnoj razini. Visokokvalitetan 25 cm Oregon mač i dugotrajni lanac pile 3/8" za jaku snagu reza. Pouzdano piljenje debljih stabala ili grana. Dobro uravnoteženi E-pogon bez četkica i vibracija, kao i pametna ergonomoja rukohvata doprinose rukovanje u svakoj poziciji bez napora – posebna prednost u dužetrajnoj uporabi. Akumulatorska lančana pila bez kablova za struju i smanjenom težinom omogućuje visoku slobodu kretanja bez zapetljanih kablova ili slučajno prerezanih kablova. Rad s smanjenom težinom pošto akumulator jednostavno i udobno nosite u pojasu a ne u uređaju.

 

Tehnički detalji za solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235

 

Lagano održavanje zahvaljujući automatskim podmazivanjem lanca, spremnika za ulje s prozorčićem kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca/mača bez alata. Brzina lanca od 15/21 m/s u Eco radu ili snažnom načinu rada. Brushless-E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora. 36 V / 4 Ah litij-ionski akumulator ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja ili samopražnjenja, te se brzo puni.

 

Tehnički podatci

Okrugli zub niskog profila
1.0
127552, 127553
Marka solo by AL-KO
Maks. Električni naboj, Ah 5
Podjela 3/8" special
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, 127390
Neto težina u kg 3.2 KG
Napinjanje lanca bez alata
Vrsta pogona Baterija
Lančana pila 3/8"
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 108
Proizvodna linija Premium
duljina mača u cm 25 CM
Odgovarajući remen za bateriju 127442, 127573
Mksimalna brzina lanca 21
Bruto težina u kg 4 KG
Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (1.38MB)
Preuzmi (10.89MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (111.32KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.