solo® by AL-KO nastavak lančana pila CSA 4220.2

Broj. art.:: 127643
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nastavak visinska lančana pila za solo® by AL-KO MT 42.2
  • Visokokvalitetna Oregon mač i lanac 3/8 inča
  • Snažan elektromotor bez četkica
  • Rad bez umora zahvaljujući maloj težini
  • Jednosavo podešavanje kuta rezanja pritiskom na gumb

Proširite svoj višenamjenski alat MT 42.2 s nastavkom visinske lančane pile CSA 4220.2

Bežična rezidba stabala bez emisija s nastavkom za orezivanje CSA 4220.2. Ako imate solo® by AL-KO MT 42.2 akumulatorski višenamjenski alat, transformirajte osnovni alat s nastavkom CSA 4220.2. lako u visinsku lančanu pilu.

Fleksibilno podešavanje kuta s visokokvalitetnom opremom za rezanje

Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju kuta, zajamčeno je veliko radno područje. Lako podešavanje kuta pritiskom na tipku posebno je korisno kod nakrivljenih stabala. Zahvaljujući sustavu za brzu izmjenu bez alata, dodatak se može promijeniti u trenu - i rezidba može početi. Visokokvalitetna mač od 25 cm s posebnim lancem od 3/8 inča kvalitetnog brenda Oregon omogućuje vam jednostavno rezanje grana na velikim visinama. Lagani dizajn visokokvalitetnih komponenti omogućuje vam rad bez umora i bez naprezanja tijela - čak i iznad glave. Automatsko podmazivanje lanca štedi vrijeme na poslu - jednostavno napunite spremnik ulja od 120 ml i gotovi ste.

Zahvaljujući baterijskom radu osnovnog uređaja, postoji veliki radijus djelovanja s velikom slobodom kretanja bez obraćanja pozornosti na duljinu ili položaj kabela. Koristi se tiho i bez emisija - i stoga se može provoditi neovisno o fiksnim razdobljima odmora. Osim toga, uređaj je jednostavan za održavanje. S dodatnim produžetkom MTA 42.2 (br. artikla 127647) možete ciljati još više.

Kupite nastavak visilske lančane pile solo® by AL-KO CSA 4220.2 i alternative

Visisku lančanu pilu CSA 4220.2 možete kupiti u našoj web trgovini ili kod specijaliziranog trgovca. Ako želite proširiti svoj Multitool MT 42.2 nastavkom za škare za živicu, HTA 4245.2, to je dostupno pod art. 127646 dostupno.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 2.1 KG
Bruto težina u kg 3.1 KG
Mksimalna brzina lanca 14
Napinjanje lanca bez alata
Dimenzija duljina kartona cm 87 CM
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Lančana pila 3/8"
duljina mača u cm 20 CM
Podjela 3/8" special
Podešavanje kuta Da
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 103 MIN
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 83 MIN
Upute za uporabu Preuzmi (12.45MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.