solo® by AL-KO nastavak škare za živicu HTA 4245.2

Broj. art.:: 127646
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nastavak za solo® by AL-KO MT 42.2
  • Suprotno rotirajuče oštrice s dužinom od 45 cm
  • Debljina rezanja do 28 mm
  • Brzo podešavanje kuta pritiskom na gumb
  • 9 različitih pozicija kuta

Proširite svoj akumulatorski višenamjenski alat MT 42.2 s nastavkom za škare za živicu HTA 4245.2

Bežično šišanje živice bez emisija s nastavkom HTA 4245.2 za visoke živice. Ako imate akumulatorski višenamjenski alat solo® by AL-KO MT 42.2, osnovni alat možete jednostavno pretvoriti u škare za živicu s nastavkom HTA 4245.2.

Fleksibilno podešavanje kuta

Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju kuta, postoji veliki radni radijus do 270°. To čini nastavak za škare za živicu prikladnim za vrlo precizno rezanje i šišanje živice bez napora. Možete birati između 9 položaja podešavanja i brzog podešavanja, s kojim možete jednostavno podesiti radni kut u koracima od 15° pritiskom na gumb. 45 cm duga proturotirajuća oštrica, pokretana učinkovitim motorom bez četkica s niskim vibracijama od 280 W, osigurava brzo i snažno rezanje s preciznim rezultatima rezanja.

Lagani nastavak s niskim nivoom vibracija omogućuje precizno rezanje i rad prijatan za tijelo. Zahvaljujući baterijskom radu osnovnog uređaja, postoji veliki radijus djelovanja s velikom slobodom kretanja bez obraćanja pozornosti na duljinu ili položaj kabela. Koristi se tiho i bez emisija - i stoga se može provoditi neovisno o fiksnim razdobljima odmora. Osim toga, uređaj je jednostavan za održavanje. S dodatnim nastavkom MTA 42.2 (br. artikla 127647) možete ciljati još više.

Kupite solo® by AL-KO nastavak za škare za živicu HTA 4245.2 i alternative

Nastavke za škare za živicu HTA 4245.2 možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. Ako želite proširiti svoj višenamjenski alat MT 42.2 s nastavkom lančane pile, CSA 4220.2, to je dostupno pod art. 127643.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127646
EAN 4003718063110
Neto težina u kg 2.3 KG
Bruto težina u kg 3.04 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podešavanje kuta Da
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO Power 36V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113281, 113524
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 73 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 92 MIN

Cutting System

Duljina rezanja u mm 45 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.