solo® by AL-KO produžetak osovine MTA 130 MT

Broj. art.:: 127637 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Produžetak za nastavak za škare za živicu (HTA 130 MT) i nastavak lančane pile (CSA 130 MT)
  • Dodatna visina od 100 cm pogodna za benzinski višenamjenski alat MT 130
  • Spojnica od robusnog lijevanog aluminija
  • Jednostavna montaža bez alata

Ciljajte visoko sa solo® by AL-KO produžetkom cijevi osovine MTA 130 MT

Imate solo® by AL-KO benzinski višenamjenski alat 130 MT i želite povećati radnu visinu i radijus djelovanja? Za to imamo savršeno rješenje s produžetkom cijevi MTA 130 MT: jednostavno pričvrstite produžni dio na osovinu - i već ste dobili 100 cm radne duljine kada njegujete drveće i živice oko vašeg posjeda. Produžna cijev od lijevanog aluminija može se postaviti jednostavno i bez alata.

Kupite produžetak cijevi solo® by AL-KO MTA 130 MT

Produžetak cijevi osovine MTA 130 MT možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranim trgovinama.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127637
EAN 4003718063059
Neto težina u kg 0.5 KG
Bruto težina u kg 1.26 KG
Duljina u cm bez pakiranja 100 CM
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.