solo® by AL-KO T 13-93.3 HD COMFORT pro

Broj. art.:: 127689
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Visoka razina udobnosti zahvaljujući lako dostupnim kontrolama i bezstupanjskom nožnom hidrostatu
  • Udobno sjedalo podesivo bez alata uključujući puno prostora za noge
  • Tehnologija MaxAirflow za optimalan transport trave u 250-litarskom sakupljaču trave
  • Široki kotači za optimalan napredak košnje i izvrsnu trakciju
  • Pouzdano kosište s 2 oštrice s kugličnim ležajem
  • Jednostavna pretvorba u zimski rad (s ralicom za snijeg)
  • Dodatna funkcija malčiranja uz pomoću klina za malčiranje dostupno kao dodatna oprema

U novom dizajnu - solo® by AL-KO traktor T 13-93.3 HD

Nova generacija naših traktora za travu Comfort pro blista u novom sjaju zahvaljujući novom pokrovu motora inovativnog dizajna. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući ključnim ciljevima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji".

Jednostavno poboljšan

Zahvaljujući poboljšanom okviru koša, koš za sakupljanje trave ima novu točku okretanja, što zauzvrat znači pojednostavljeno pražnjenje - dok se u isto vrijeme povećava volumen koša. Kačenje i skidanje koša također je puno lakše.

Sa širinom rezanja od 93 cm, traktor je savršeno prikladan za učinkovito i brzo košenje velikih površina (do 6000 m²). Traktor T 13-93.3 HD pokreće motor Briggs & Stratton sa iskorištenom snagom od 6,3 kW. Visina rezanja se može jednostavno podesiti u 6 koraka od 30 mm do 80 mm jednom rukom.

Još jedna prednost u pogledu udobnosti su lako dostupne komande, bezstupanjski nožni hidrostat i nizak prolaz, uključujući puno prostora za noge.

Tehnologija MaxAirflow osigurava optimalan protok trave u koš za prikupljanje trave za visoku učinkovitost i malo praznih vožnji pri radu s traktorom. Kada je koš za sakupljanje trave puna, zvučni signal pokazuje da koš treba na vrijeme isprazniti. Velike stražnje gume od 18" osiguravaju dobro prianjanje i dobar napredak na bilo kojoj podlozi i terenu. Izdržljivo kućište izrađeno od čeličnog lima uključuje dvije oštrice za čisto rezanje trave i može se skinut u nekoliko jednostavnih koraka. Zimi se, na primjer, snježna ralica i mnogi drugi korisni dodaci iz našeg asortimana dodatne opreme mogu uz malo truda pričvrstiti na traktor T 13-93.3 HD.

Kupite solo® od AL-KO traktor T 13-93.3 HD i alternative

ednostavno kupite traktor T 13-93.3 HD u našoj online trgovini s vrhunskom uslugom ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca u vašoj blizini. Ako želite traktor s većom širinom rezanja, preporučujemo solo® by AL-KO traktor T 15-103.3 HD-A (br. artikla 127688).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode dostavlja naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za upotrebu. > čitaj dalje

Vaše prednosti

Efficient mowing

Efficient mowing

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji, košara za travu od 250 litara se učinkovito puni i potrebno je manje vremena da se isprazni.

Outstanding design

Outstanding design

Upečatljiv izgled, jasne linije i izvrsna izrada čine naše traktorske kosilice privlačnim za oko - i to na dugo vrijeme.

Less power requirement

Less power requirement

Zahvaljujući novoj točki okretanja, potrebna je manja sila za pražnjenje velikog sakupljača trave od 250 litara. Nova brava kutije također olakšava pričvršćivanje i odvajanje i pruža dodatnu sigurnost.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Comfortable Access

Comfortable Access

Naši traktori za travu dizajnirani su tako da se lako montiraju i demontiraju, a istovremeno pružaju visok stupanj prostora za noge za udobnost tijekom korištenja.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

Koš za travu, velikog volumena sa zvučnim signalom razine punjenja upozorava korisnika da se koš napunio.

Precise steering and wide Tyres

Precise steering and wide Tyres

Posebno velike gume osiguravaju optimalnu trakciju na bilo kojoj površini i stoga stvaraju manje kolotraga.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 93 CM
Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Powerbuilt 3130
Motor ccm 344
Snaga kW 6.3 KW
Motor o/min 2600
Pogon Nožni hidrostat T3
Električni start DA
broj cilindara 1
Povezivanje nema
Prihvatna košara, l 250 L
Električno pražnjenje koša NE
Visina bez ambalaže u cm 114 CM
Duljina u cm bez pakiranja 239 CM
Vrsta prikaza nema
Širina u cm bez pakiranja 102 CM
Materijal koša Plastika/platno
Za površine do qm 6000 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje Opcionalno
Volumen spremnika goriva, l 7 L
Bočno izbacivanje NE
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
S blokadom diferencijala NE
snaga uređaja u kW 6.3
Košara s prikazom punjenja DA
Komplet za naknadnu ugradnju na smart-connect Nije dostupan
Primer NE
Radna Svjtla Opcionalno
Dimenzija duljina kartona cm 196.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Automatski prigušivač dostupan NE
Radna širina, cm 95 CM
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO
GT_STOSSSTANGE optional
Upute za uporabu Preuzmi (27.66MB)
Preuzmi (17.9MB)
Preuzmi (21.85MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (226.21KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.