Strižna kosilica AL-KO BM 875 III

Broj. art.:: 113617
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Univerzalna, pokretna strižna kosilica za prirodne vrtove
  • Za košnju livada, prirodnih vrtova i debelog divljeg raslinja/za dobivanje trave za stočnu hranu
  • Specijalno kaljeni nosač ESM noževa od 87 cm za dugačak životni vijek
  • Bezstupanjski donji dio s mogućnošću podešavanja visine
  • Osobito jaki motor od 2,3 kW (150 ccm)

Neograničena košnja u prirodnim vrtovima i na livadi za stočnu hranu, okretno i lako upravljanje. To simboliziraju AL-KO strižne kosilice, naše radne životinje koje pucaju od snage.


Strižna kosilica 875 III: super jaka i izuzetno okretna za prirodne vrtove

U domaćem prirodnom vrtu, livadi u voćnjaku, na teškom terenu ili padini: AL-KO strižna kosilica BM 875 III vaš je izuzetno snažni, svestrani specijalist za njegu i gospodarenje vašim prirodnim livadama, a može se ekonomično koristiti i za dobivanje trave za stočnu hranu, na ograđenim pašnjacima itd.! To je radna životinja za grube poslove – a ipak vam jamči ekološku njegu vrta.

Benzinska strižna kosilica impresionira svojim učinkovitim rezultatima košnje u velikom stilu – u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Neovisna i ekstremno okretna sve će poslove košnje sa svojom radnom širinom od 87 cm obaviti brzo i učinkovito. Pritom se izuzetno snažni benzinski motor od 2,3 kW s pogonom kotača brine za lako napredovanje i pouzdano rezanje čak i u visokom gustišu, gustom divljem raslinju, na terenu i na padinama. Tu ovaj uređaj pokazuje svoju veliku okretnost s kojom će izaći nakraj sa svakim rubom livade i granicom polja. To mu omogućuju kratka izvedba, osobito veliki i široki kotači s profilom prikladnim za terensku vožnju i ergonomski rukohvat s mogućnošću individualnog podešavanja visine i prigušenjem vibracija.

Beskompromisna snaga rezanja: strižna kosa od 87 cm ima posebno kaljeni nož kvalitetne marke ESM – made in Germany. To mu jamči dugovječnost i minimalno trošenje čak i u najgušćem gustišu, u trajnoj upotrebi i pri dužem mirovanju.

Uz odgovarajuću opremu strižna kosa BM 875 zimi se može brzo i praktično pretvoriti u pomagača za čišćenje snijega: strižnu kosu jednostavno zamijenite daskom za snijeg i po potrebi stavite lance za snijeg – i to je sve!

Preporuka: strižne kosilice marke AL-KO spadaju među 3 proizvoda koji su na testiranju strižnih kosilica 2016. u organizaciji savjetodavnog portala http://balkenmaeher-test.de dobili bezrezervne preporuke.

Zato je strižna kosilica BM 875 III vaš pouzdani partner u njezi i gospodarenju svim prirodnim vrtovima i livadama, ali i za zimsku upotrebu – a na površinama do 2.000 m² okretna je alternativa traktorskoj kosilici.


Tehnički detalji za strižnu kosilicu BM 875 III

Sa svojim snažnim benzinskim motorom od 2,3 kW i radnom širinom od 87 cm ova će vam strižna kosilica marke AL-KO pružiti veliku snagu za košnju kako biste brzo, učinkovito i bez napora napredovali na travnatim površinama do 2000 m². Pritom vam ova radna životinja jamči da će izaći nakraj sa gotovo svakim gustišem i terenom. Pomični deflektor trave sprečava nakupljanje trave na poklopcu. Time se skraćuju prekidi rada.

Briggs&Stratton motor od 2,3 kW i 150 ccm osigurava brz i ravnomjeran rad noževa pričvršćenih na strižnoj kosi – te uz pomoć pužnog prijenosnika pokreće pogon kotača koji se može uključiti ili isključiti (1 stupanj za vožnju unaprijed). U kombinaciji s rukohvatom s mogućnošću podešavanja visine i prigušenjem vibracija za savršeno vođenje uređaja i 13" velikim, zrakom punjenim širokim gumama s farmerskim profilom omogućava se optimalno rukovanje na svakom terenu i na padinama s nagibom do cca. 20°.

Srce kosilice BM 875 III je 87 cm široka strižna kosa s noževima sa zaštitom za rubove i sigurnim rukovanjem uređajem. Njegov posebno kaljeni visokoučinkoviti nož njemačkog proizvođača ESM objedinjuje veliku snagu i optimalne rezultate košnje s dugim životnim vijekom i minimalnim trošenjem – u trajnoj primjeni ili pri dužem mirovanju (sezonska upotreba). Obloženi zahvatnik pritom produžuje rad time što značajno smanjuje onečišćenje i ostatke trave na nožu. Bezstupanjski visinski podesivi donji dijelovi i ekstremna pokretljivost uređaja osim toga osiguravaju udoban rad.

Dva uređaja u jednom: uz kvalitetnu opremu marke AL-KO strižnu kosilicu BM 875 III lako ćete pretvoriti u vrlo okretni plug za snijeg. Uz to strižna kosa može se zamijeniti univerzalnom daskom za čišćenje snijega SRS 850 (br. art. 113267). Za bolju trakciju u nepovoljnim uvjetima brinu se odgovarajući lanci za snijeg (br. art. 112183).

Napomena: podaci o površinama za košnju mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti strižnu kosilicu BM 875 III i alternative

Strižnu kosilicu BM 875 III možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Kao izuzetno moćna, ali i okretna strižna kosilica prikladna je za vlasnike vrtova sa velikim i nepristupačnim površinama koji iz ekoloških razloga prirodi žele dati prednost, kao i za poljoprivrednike koji ju koriste za dobivanje trave za stočnu hranu.

Vaše prednosti

Čvrsto u ruci

Čvrsto u ruci

S mogućnošću podešavanja visine i prigušenjem vibracija ergonomski oblikovani rukohvat osigurava optimalno rukovanje na terenu i lagani transport.

Savršen otkos

Savršen otkos

Zahvaljujući pokretnom deflektoru trava više ne ostaje na poklopcu, a spremanje trave još je i dodatno poboljšano kratkim razmakom između kotača i nosača.

Robustan do najsitnijih detalja

Robustan do najsitnijih detalja

Uz specijalno kaljeni ESM nož s bezstupanjskim podešavanjem visine donjeg dijela, AL-KO strižne kosilice odlikuju se i obloženim zahvatnikom. Manje se prlja i tako osigurava dugotrajniji rad.

Dajmo prednost prirodi

Dajmo prednost prirodi

Na livadama ili u ekološkim prirodnim vrtovima posebno je važno da se koriste samo strojevi koji su za to prikladni - poput AL-KO strižnih kosilica koje jednako dobro kose travu za stočnu hranu kao i debelo divlje raslinje.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 625EXi
Motor ccm 150
Snaga kW 2.3 KW
Motor o/min 3200
Neto težina u kg 52 KG
Pogon 1 brzina unaprijed
Električni start NE
broj cilindara 1
Bruto težina u kg 55 KG
Za površine do qm 2000 QM
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka NE
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 80.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 87 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (7.36MB)
Preuzmi (10.88MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (92.79KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.