Strižna kosilica AL-KO BM 875 III

Broj. art.:: 113617
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Univerzalna, pokretna strižna kosilica za prirodne vrtove
  • Za košnju livada, prirodnih vrtova i debelog divljeg raslinja/za dobivanje trave za stočnu hranu
  • Specijalno kaljeni nosač ESM noževa od 87 cm za dugačak životni vijek
  • Bezstupanjski donji dio s mogućnošću podešavanja visine
  • Osobito jaki motor od 2,3 kW (150 ccm)

Neograničena košnja u prirodnim vrtovima i na livadi za stočnu hranu, okretno i lako upravljanje. To simboliziraju AL-KO strižne kosilice, naše radne životinje koje pucaju od snage.


Strižna kosilica 875 III: super jaka i izuzetno okretna za prirodne vrtove

U domaćem prirodnom vrtu, livadi u voćnjaku, na teškom terenu ili padini: AL-KO strižna kosilica BM 875 III vaš je izuzetno snažni, svestrani specijalist za njegu i gospodarenje vašim prirodnim livadama, a može se ekonomično koristiti i za dobivanje trave za stočnu hranu, na ograđenim pašnjacima itd.! To je radna životinja za grube poslove – a ipak vam jamči ekološku njegu vrta.

Benzinska strižna kosilica impresionira svojim učinkovitim rezultatima košnje u velikom stilu – u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Neovisna i ekstremno okretna sve će poslove košnje sa svojom radnom širinom od 87 cm obaviti brzo i učinkovito. Pritom se izuzetno snažni benzinski motor od 2,3 kW s pogonom kotača brine za lako napredovanje i pouzdano rezanje čak i u visokom gustišu, gustom divljem raslinju, na terenu i na padinama. Tu ovaj uređaj pokazuje svoju veliku okretnost s kojom će izaći nakraj sa svakim rubom livade i granicom polja. To mu omogućuju kratka izvedba, osobito veliki i široki kotači s profilom prikladnim za terensku vožnju i ergonomski rukohvat s mogućnošću individualnog podešavanja visine i prigušenjem vibracija.

Beskompromisna snaga rezanja: strižna kosa od 87 cm ima posebno kaljeni nož kvalitetne marke ESM – made in Germany. To mu jamči dugovječnost i minimalno trošenje čak i u najgušćem gustišu, u trajnoj upotrebi i pri dužem mirovanju.

Uz odgovarajuću opremu strižna kosa BM 875 zimi se može brzo i praktično pretvoriti u pomagača za čišćenje snijega: strižnu kosu jednostavno zamijenite daskom za snijeg i po potrebi stavite lance za snijeg – i to je sve!

Preporuka: strižne kosilice marke AL-KO spadaju među 3 proizvoda koji su na testiranju strižnih kosilica 2016. u organizaciji savjetodavnog portala http://balkenmaeher-test.de dobili bezrezervne preporuke.

Zato je strižna kosilica BM 875 III vaš pouzdani partner u njezi i gospodarenju svim prirodnim vrtovima i livadama, ali i za zimsku upotrebu – a na površinama do 2.000 m² okretna je alternativa traktorskoj kosilici.


Tehnički detalji za strižnu kosilicu BM 875 III

Sa svojim snažnim benzinskim motorom od 2,3 kW i radnom širinom od 87 cm ova će vam strižna kosilica marke AL-KO pružiti veliku snagu za košnju kako biste brzo, učinkovito i bez napora napredovali na travnatim površinama do 2000 m². Pritom vam ova radna životinja jamči da će izaći nakraj sa gotovo svakim gustišem i terenom. Pomični deflektor trave sprečava nakupljanje trave na poklopcu. Time se skraćuju prekidi rada.

Briggs&Stratton motor od 2,3 kW i 150 ccm osigurava brz i ravnomjeran rad noževa pričvršćenih na strižnoj kosi – te uz pomoć pužnog prijenosnika pokreće pogon kotača koji se može uključiti ili isključiti (1 stupanj za vožnju unaprijed). U kombinaciji s rukohvatom s mogućnošću podešavanja visine i prigušenjem vibracija za savršeno vođenje uređaja i 13" velikim, zrakom punjenim širokim gumama s farmerskim profilom omogućava se optimalno rukovanje na svakom terenu i na padinama s nagibom do cca. 20°.

Srce kosilice BM 875 III je 87 cm široka strižna kosa s noževima sa zaštitom za rubove i sigurnim rukovanjem uređajem. Njegov posebno kaljeni visokoučinkoviti nož njemačkog proizvođača ESM objedinjuje veliku snagu i optimalne rezultate košnje s dugim životnim vijekom i minimalnim trošenjem – u trajnoj primjeni ili pri dužem mirovanju (sezonska upotreba). Obloženi zahvatnik pritom produžuje rad time što značajno smanjuje onečišćenje i ostatke trave na nožu. Bezstupanjski visinski podesivi donji dijelovi i ekstremna pokretljivost uređaja osim toga osiguravaju udoban rad.

Dva uređaja u jednom: uz kvalitetnu opremu marke AL-KO strižnu kosilicu BM 875 III lako ćete pretvoriti u vrlo okretni plug za snijeg. Uz to strižna kosa može se zamijeniti univerzalnom daskom za čišćenje snijega SRS 850 (br. art. 113267). Za bolju trakciju u nepovoljnim uvjetima brinu se odgovarajući lanci za snijeg (br. art. 112183).

Napomena: podaci o površinama za košnju mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti strižnu kosilicu BM 875 III i alternative

Strižnu kosilicu BM 875 III možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Kao izuzetno moćna, ali i okretna strižna kosilica prikladna je za vlasnike vrtova sa velikim i nepristupačnim površinama koji iz ekoloških razloga prirodi žele dati prednost, kao i za poljoprivrednike koji ju koriste za dobivanje trave za stočnu hranu.

Vaše prednosti

Čvrsto u ruci

Čvrsto u ruci

S mogućnošću podešavanja visine i prigušenjem vibracija ergonomski oblikovani rukohvat osigurava optimalno rukovanje na terenu i lagani transport.

Savršen otkos

Savršen otkos

Zahvaljujući pokretnom deflektoru trava više ne ostaje na poklopcu, a spremanje trave još je i dodatno poboljšano kratkim razmakom između kotača i nosača.

Robustan do najsitnijih detalja

Robustan do najsitnijih detalja

Uz specijalno kaljeni ESM nož s bezstupanjskim podešavanjem visine donjeg dijela, AL-KO strižne kosilice odlikuju se i obloženim zahvatnikom. Manje se prlja i tako osigurava dugotrajniji rad.

Dajmo prednost prirodi

Dajmo prednost prirodi

Na livadama ili u ekološkim prirodnim vrtovima posebno je važno da se koriste samo strojevi koji su za to prikladni - poput AL-KO strižnih kosilica koje jednako dobro kose travu za stočnu hranu kao i debelo divlje raslinje.

Tehnički podatci

Snaga kW 2.3 KW
Marka AL-KO
Radna širina, cm 87 CM
Model motora B&S Series 625EXi
Motor ccm 150
Motor o/min 3200
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka NE
Dimenzija duljina kartona cm 80.5 CM
Neto težina u kg 52 KG
Bruto težina u kg 55 KG
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Vrsta pogona Benzin
Primer NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Pogon 1 brzina unaprijed
Za površine do qm 2000
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi (7.36MB)
Preuzmi (10.88MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (92.79KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.