Traktor 18-103.2 HD Comfort

Broj. art.:: 123016
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 2IN1function: košnja i sakupljanje
  • Snažan, robustan motor kvalitete Briggs & Stratton s niskim vibracijama
  • Optimalan položaj sjedenja za lak pristup kontrolama s udobnim niskim prolazom
  • Nožni hidrostat s ergonomski raspoređenim pedalama
  • Pouzdana kosilica s 2 oštrice, kuglični ležajevi za miran rad
  • Elektromagnetska spojka noževa
  • Funkcija malčiranja putem klina za malčiranje, može se praktično odložiti na kosištu
  • Široki kotači za optimalnu trakciju

Kosite udobno i učinkovito s benzinskom traktorskom kosilicom AL-KO Comfort 18-103.2 HD

Komponente visoke kvalitete, razvijene u Njemačkoj i proizvedene u Austriji: Ovako se predstavlja traktorska kosilica AL-KO Comfort 18-103.2 HD. Ovaj traktor za travu ima visok stupanj manevriranja i stoga je kao kod kuće u većini vrtova. Širok izbor dodatne opreme za traktore, kao što su deflektori, snježni plugovi, prikolice i još mnogo toga te kućište za košenje koje se lako uklanja čini ga svestranim i ljeti i zimi. Ako tražite udobnu traktorsku kosilicu za gotovo sve namjene, ovaj je proizvod najbolji izbor.

 

Malčiranje ili sakupljanje - prilagođeno vašim potrebama

Sa svojom širinom rezanja od 103 cm, traktorska kosilica iz kategorije Comfort savršena je za učinkovito i brzo košenje velikih travnjaka (pogodno za do 6000 m²). Trakosku kosilicu AL-KO Comfort 18-103.2 HD pokreće 8,5 kW snažan, robustan i niskovibrirajući Briggs & Stratton Powerbuilt 4175 motor. Visina rezanja može se brzo i jednostavno podesiti jednom rukom u 6 koraka od 30 mm do 80 mm. Izdržljivo kućište kosilice izrađeno od čeličnog lima uključuje dvije oštrice za čisto rezanje trave i može se ukloniti u nekoliko jednostavnih koraka. To omogućuje brzo čišćenje i servis noža koji štedi vrijeme.

Ako želite koristiti dodatnu funkciju malčiranja (klin za malčiranje, br.art. 119656) na ovom traktoru, može se preinačiti bez alata. Zahvaljujući beskonačno varijabilnom nožnom hidrostatu, možete kositi opušteno s ergonomski raspoređenim papučicama i optimalnim položajem sjedenja. Velika košara za sakupljanje s kapacitetom od 220 litara može se jednostavno isprazniti s pomoću teleskopske ručke.

 

Zimi se također može pričvrstiti odgovarajuća daska za snijeg na prednji dio traktorske kosilice AL-KO Comfort 18-103.2 HD. S dodatnom opremom kao što su naš vrtni valjak, kombinirana prikolica i rasipač gnojiva, ovaj traktor za travu pomaže vam i ljeti u drugim poslovima. Izuzetno velike gume od 18 cola osiguravaju dobro prianjanje i brzo napredovanje na bilo kojoj površini i na bilo kojem terenu. Praktičan upravljač i pregledno postavljene kontrole nude dodatnu udobnost.

 

Kupite AL-KO traktor travnjak Comfort 18-103.2 HD i alternative

Kupite traktor kosilicu Comfort 18-103.2 HD sada u našem webshopu. Ako želite traktor kosilicu s manjom širinom rezanja (93 cm), preporučujemo traktor kosilicu AL-KO Easy 15-93.2 HD-A.

Naš savjet: Uz široku paletu dodatne opreme ovaj uređaj svestrani je stroj koji radi umjesto vas zimi i ljeti.

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga kW 8.5 KW
Radna širina u cm 103 CM
Radna širina, cm 103 CM
Model motora B&S Powerbuilt 4175
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 500
Motor o/min 2450
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija Comfort
Neto težina u kg 222 KG
K vrijednost (m/s^2) 2
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Električno pražnjenje koša NE
Prihvatna košara, l 220 L
Vibracije ahw, m/s^2 4
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
s prihvatnom košarom DA
Skupljanje DA
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Visina u cm bez pakiranja 118 CM
snaga uređaja u kW 8.5
Povezivanje nema
Pogon Nožni hidrostat T2
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta prikaza nema
Vrsta reznog mehanizma standardno
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Brzina naprijed maks.km/h 8 KMH
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Funkcija 2u1
Košara s prikazom punjenja DA
Malčiranje Opcionalno
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Bočno izbacivanje NE
Širina u cm bez pakiranja 116 CM
Broj noževa 2 ST
Brzina unatrag maks. km/h 3.5 KMH
Reflektor Opcionalno
Duljina u cm bez pakiranja 190 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.