Traktorska kosilica 18-111.2 HDS Comfort

Broj. art.:: 123015 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Funkcija 3IN1: košnja, bočno izbacivanje i malčiranje
  • Snažan, robustan i kvalitetan Briggs & Stratton motor bez vibracija
  • Optimalni položaj sjedenja za lak pristup kontrolama s udobnim niskim prolazom
  • Nožni hidrostat s ergonomski raspoređenim pedalama
  • Pouzdano kosište s 2 noža i kuglični ležajevi za miran rad
  • Elektromagnetska sklopka noževa
  • Funkcija malčiranja putem klina za malčiranje, može se praktično odložiti na kosištu
  • Široki kotači za optimalnu trakciju

Kosite udobno i učinkovito s traktoroskom kosilicom AL-KO Comfort 18-111.2 HDS

Visokokvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj i proizvedene u Austriji: ovako se predstavlja traktorska kosilica AL-KO Comfort 18-111.2 HD kao Comfort Edition. Zahvaljujući bočnom izbacivanju, nema potrebe za pražnjenjem koša za travu, tako da se i veće parcele mogu brzo pokositi u jednom potezu. Međutim, traktor zadržava visok stupanj upravljivosti i stoga se u većini vrtova osjeća kao kod kuće. Široka paleta pribora za traktore, kao što su vrtni valjci, snježni plugovi, prikolice i još mnogo toga, a kosište koje se može lako ukloniti čine ga svestranim i ljeti i zimi. Ako tražite povoljnu traktorsku kosilicu za gotovo svaku namjenu, ovaj proizvod je najbolji izbor.

Bočno izbacivanje i jednostavno prebacivanje na funkciju malčiranja

Ovaj traktor iz kategorije Comfort radne širine od 110 cm savršen je za učinkovito i brzo košenje većih travnjaka (pogodan za do 6000 m²). Traktor AL-KO Comfort 18-111.2 HDS pokreće motor niskih vibracija Briggs & Stratton Powerbuilt 4175 motor snage 9,5 kW. Visina rezanja može se brzo i jednostavno podesiti jednom rukom u 6 položaja od 30 mm do 80 mm. Izdržljivo kosište izrađeno je od čeličnog lima uključuje dva noža. Kosište se može i ukloniti u nekoliko jednostavnih koraka. To omogućuje brzo čišćenje i servis noževa uz uštedu vremena.

Jednostavnom preinakom bez alata ovim traktorom možete i malčirati. Klin za malčiranje može se prikladno odložiti na kosištu. Zahvaljujući bezstupajnskom nožnom hidrostatu možete kositi opušteno s ergonomski raspoređenim pedalama i optimalnim položajem sjedenja.

Na prednji dio traktora AL-KO Comfort 18-111.2 HDS zimi se također može priključiti ralica za snijeg. S dodatcima kao što su naš vrtni valjak, kombinirana prikolica i rasipač gnojiva ovaj traktor vas također podržava ljeti u drugim poslovima. Osobito velike gume od 18"  na pogonskoj osovini osiguravaju dobro prianjanje i brz napredak na bilo kojoj podlozi i na bilo kojem terenu. Praktični volan i jasno raspoređene komande nude dodatnu prednost udobnosti.

Kupite traktor AL-KO Comfort 18-111.2 HDS & alternative

Kupite Comfort 18-111.2 HDS traktor sada u našoj web trgovini. Ako želite traktor s bočnim izbacivanjem s manjom širinom košnje, preporučujemo traktor AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A (br. artikla 123013).

Naš savjet:

Uz široku paletu dodatne opreme ovaj traktor Comfort 18-111.2 HDS svestrani je stroj koji radi umjesto vas zimi i ljeti.

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnički podatci

Snaga kW 9.5 KW
Marka 001
Radna širina u cm 110 CM
Radna širina, cm 110 CM
Model motora B&S Powerbuilt 4175
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Motor ccm 500
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2700
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija Comfort
K vrijednost (m/s^2) 2
Visina u cm bez pakiranja 118 CM
Bočno izbacivanje DA
Reflektor Opcionalno
Vrsta reznog mehanizma standardno
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 89
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Vrsta prikaza nema
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Duljina u cm bez pakiranja 190 CM
Širina u cm bez pakiranja 116 CM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 99
Neto težina u kg 222 KG
Brzina naprijed maks.km/h 8 KMH
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Povezivanje nema
Funkcija 3u1
Vibracije ahw, m/s^2 4
Malčiranje DA
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
snaga uređaja u kW 9.5
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Pogon Nožni hidrostat T2
Brzina unatrag maks. km/h 3.5 KMH
Broj noževa 2 ST
Skupljanje NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.