Traktorska kosilica 15-93.2 HD-A Easy

Broj. art.:: 123014
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 2INONE funkcija: sakupljanje te opcionalno malčiranje i stražnje izbacivanje
  • Robustan AL-KO motor smanjenih vibracija
  • Optimalna pozicija sjedišta za laku dostupnost upravljačkih elemenata s dobrom prohodnošću
  • Nožni hidrostat s ergonomski postavljenim pedalama
  • Pouzdano kosište s 2 noža, kugličnim ležajevima za nesmetan rad
  • Elektromagnetska spojka za nož
  • Funkcija malčiranja putem klina za malčiranje, može se praktično odložiti na kosištu
  • AL-KO Pro 450 motor s zupčastom uljnom pumpom za duži vijek trajanja

 

Odradite sve brzo i bez napora s traktorskom kosilicom AL-KO Easy 15-93.2 HD-A

Komponente visoke kvalitete, razvijene u Njemačkoj i proizvedene u Austriji: Ovako se traktorska kosilica AL-KO 15-93.2 HD-A predstavlja kao Easy Edition. Ovaj traktor za travu ima visok stupanj manevriranja i stoga je u većini vrtova "kao kod kuće". Širok izbor dodatne opreme za traktore, kao što su deflektori, snježni plugovi, prikolice i još mnogo toga a kućište za košenje koje se lako uklanja čini ga svestranim i ljeti i zimi. Ako tražite povoljnu traktorsku kosilicu za gotovo sve namjene, ovaj je proizvod najbolji izbor.

 

Bočno izbacivanje i jednostavno prebacivanje na funkciju malčiranja

Traktorska kosilica AL-KO Easy 15-93.2 HD-A, sa svojom širinom rezanja od 93 cm, savršena je za učinkovito i brzo košenje velikih travnjaka (pogodno za do 4500 m²).  Pokreće ju motor AL-KO Pro 450 snage 7,7 kW, niske vibracije. Visina rezanja može se podesiti brzo i jednostavno u 6 koraka od 30 mm do 80 mm. Izdržljivo kućište traktorske kosilice izrađeno od čeličnog lima uključuje dvije oštrice za čisto rezanje trave i može se ukloniti u nekoliko jednostavnih koraka. To omogućuje brzo čišćenje i servis noža koji štedi vrijeme.

Ako želite koristiti dodatnu funkciju usitnjavanja na ovom traktoru, može se preinačiti bez alata (klin za malčiranje - br.art. 118885). Zahvaljujući beskonačno varijabilnom nožnom hidrostatu, možete kositi opušteno s ergonomski raspoređenim papučicama i optimalnim položajem sjedenja. Velika prihvatna kutija s kapacitetom od 220 litara može se jednostavno isprazniti sa sjedala pomoću teleskopske ručke.

Zimi se također može pričvrstiti odgovarajuća daska za snijeg na prednji dio traktorske kosilice AL-KO Easy 15-93.2 HD-A. S dodatnom opremom kao što su naš vrtni valjak, kombinirana prikolica i rasipač gnojiva, ovaj traktor za travu pomaže vam i ljeti u drugim poslovima. Izuzetno velike gume od 18 cola osiguravaju dobro prianjanje i brzo napredovanje na bilo kojoj površini i na bilo kojem terenu. Praktičan upravljač i pregledno postavljene kontrole nude dodatnu udobnost.

 

Kupite AL-KO traktorsku kosilicu Easy 15-93.2 HD-A i alternative

Kupite traktorsku kosilicu Easy 15-93.2 HD-A sada u našoj web trgovini. Ako želite traktorsku kosilicu s većom širinom rezanja (103 cm), preporučujemo AL-KO Comfort 18-103.2 HD.

Naš savjet:

Uz opsežnu ponudu dodatne opreme, ova traktorska kosilica Easy 15-93.2 HD-A pravi je svestrani uređaj i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

 

 

Vaše prednosti

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Tehnički podatci

Snaga kW 7.7 KW
Marka 001
Radna širina u cm 93 CM
Radna širina, cm 93 CM
Model motora 024
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Motor ccm 452
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2600
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija EASY
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8.5
Brzina naprijed maks.km/h 8 KMH
Skupljanje DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Broj noževa 2 ST
snaga uređaja u kW 7.7
Širina u cm bez pakiranja 102 CM
Brzina unatrag maks. km/h 3.5 KMH
Visina u cm bez pakiranja 118 CM
Prihvatna košara, l 220 L
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Vrsta prikaza nema
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Duljina u cm bez pakiranja 239 CM
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 89
Malčiranje Opcionalno
Vrsta reznog mehanizma standardno
Pogon Nožni hidrostat T2
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Reflektor Opcionalno
Funkcija 2u1
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Košara s prikazom punjenja DA
Povezivanje nema
Vrsta spojke noža elektromagnetski
s prihvatnom košarom DA
K vrijednost (m/s^2) 2
Električno pražnjenje koša NE
Bočno izbacivanje NE
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Neto težina u kg 224 KG
Vibracije ahw, m/s^2 4
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.