Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort

Broj. art.:: 127574 Male količine
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući preglednom upravljanju
  • Opcionalno malčiranje s pomoću nastavka za malčiranje
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Široki kotači za optimalno napredovanje u košnji
  • Jednostavna pregradnja za zimske radove (s daskom za snijeg)

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice solo® by AL-KO. Traktorska kosilica T 15-93.9 HDS-A Comfort idealan je partner za srednje velike vrtove.


Traktorska kosilica 15-93.9 HDS-A Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica 15-93.9 HDS-A Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T 15-93.9 HDS-A Comfort

Početni model traktorskih kosilica iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 95 cm savršen za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T 15-93.9 HDS-A Comfort pokreće jaki AL-KO Pro 450 motor od 8,5 kW. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Na prednjoj strani traktorske kosilice T 15-93.9 HDS-A Comfort osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Pokošenu travu ova traktorska kosilica izbacuje bočno. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T 15-93.9 HDS-A Comfort i alternative

Zahvaljujući premium usluzi dostave specijaliziranih prodavača AL-KO traktorska kosilica solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort bit će vam dostavljena kući montirana, pa ćete moći početi s košnjom.Traktorska kosilica T 15-93.9 HDS-A Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu radne širine od 103 cm, preporučamo vam traktorsku kosilicu T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina.

Vaše prednosti

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

By closing the side discharge, the mowing deck can be conveniently and quickly converted to the mulching function. The grass remains as highly shredded clippings and acts as fertilizer. The closure is included and can be adapted without tools.

Throw the grass out to the side with optimal clippings placement. This function gives you the opportunity to mow large areas particularly quickly.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro
Radna širina u cm 95 CM
Radna širina, cm 95 CM
Model motora 024
Snaga kW 8.5 KW
Motor ccm 452
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2900
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
snaga uređaja u kW 8.5
Brzina naprijed maks.km/h 8 KMH
Broj noževa 2 ST
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Vrsta prikaza nema
Skupljanje NE
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Pogon Nožni hidrostat T2
Bočno izbacivanje DA
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Vrsta spojke noža elektromagnetski
K vrijednost (m/s^2) 2
Duljina u cm bez pakiranja 190 CM
Za površine do qm 7000
Funkcija 2u1
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Brzina unatrag maks. km/h 3.5 KMH
Povezivanje nema
Malčiranje DA
Visina u cm bez pakiranja 114 CM
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Vibracije ahw, m/s^2 4
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta reznog mehanizma standardno
Širina u cm bez pakiranja 102 CM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Reflektor Opcionalno
Neto težina u kg 212 KG
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.