Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2

Broj. art.:: 127575 Male količine
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Zahvaljujući kosištem za visoku travu optimalno pogodno za voćnjake i površine sa visokom travom
  • Stražnje gume traktorskog profila za bolje prianjanje i na teškom terenu
  • Upravljački elementi su lagano dostupni iz udobne sjedeće pozicije
  • Nožni hidrostatski pogon uz ergonomski posložene papučice omogućuje intuitvnu vožnju
  • laka demontaža kosišta kod radova održavanja i čišćenja
  • Pogon s kugličnim ležajevima za prigušivanje vibracija. Četiri kontaktna valjka na kosilici osiguravaju pravilnu ravnotežu na neravnom terenu
  • Tehnologija tri križasta noža omogućuje najbolje usitnjavanje i dug vijek trajanja, čak i na težem terenu

 

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji. T 22-110.0 HDH-A V2 Premium vam nudi stabilne komponente i vrhunsku kvalitetu. To su traktorske kosilice marke solo® by AL-KO.

 

 

Traktorska kosilica T 22-110.0 HDH-A V2 Premium

 

Materijali visoke kvalitete i sofisticirana tehnologija postaju tako idealan partner za košnju velike površine sa posebno visokom travom. Naša kosilica za visoku travu posebno je pogodna za površine koje se ne kose redovito, kao voćnjak. Snažni motori i najveća udobnost: to su traktorske kosilice solo® by AL-KO.

 

Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T 22-110.0 HDH-A V2 Premium

 

Naša traktorska kosilica s kosištem za visoku travu i stražnjim gumama traktorskog profila radi sa snažnim,te malo vibracija 13 KW AL-KO motorom s dva cilindra. Visina košnje se udobno može podesiti na sedam položaja od 30 mm do 90 mm. Sa širinom reza od 110 cm i tri križasta noža pokosi efekasno i veće travnate površine. Brzinu savršeno upravljajte hidrostatskim pogonom preko nožne papučice.

 

Gdje mogu kupiti T 22-110.0 HDH-A V2 Premium i alternative

 

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 Premium može Vam dostaviti specijalizirani prodavač tvrtke AL-KO I odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu T 22-110.0 HDH-A V2.

 

Naše prednosti za Vas

 

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Undergrowth or tall grass? Our high grass cutting deck is the ideal solution. Less mowing for more habitat for bees and other wildlife.

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 110 CM
Radna širina, cm 110 CM
Model motora 025
Snaga kW 13.4 KW
Motor ccm 708
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2900
Broj cilindara motora 2
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Širina u cm bez pakiranja 114 CM
Pogon Nožni hidrostat T3
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Vrsta prikaza nema
Povezivanje nema
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Neto težina u kg 310 KG
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Duljina u cm bez pakiranja 200 CM
Skupljanje NE
Reflektor LED
Vibracije ahw, m/s^2 4
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Promjer prednjeg kotača, " 16X6.5-8
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
snaga uređaja u kW 13.4
K vrijednost (m/s^2) 2
Broj noževa 3 ST
Vrsta reznog mehanizma Visoka trava
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Bočno izbacivanje NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Malčiranje NE
Visina u cm bez pakiranja 117 CM
Za površine do qm 9000
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.