Traktorska kosilica solo® by AL-KO T20-105.2 HD V2 SD

Broj. art.:: 127650 Male količine
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Smart-drive zaslon i pogon G700
  • Brza košnja zahvaljujući širokom kosištu od 105 cm
  • S tempomatom i kompletom za malčiranje
  • Standardni branik i lijevana osovina
  • Nisko težište
  • 23" široke gume za najbolju trakciju
  • Poluprofesionalne komponente pogona

Inteligentni pametni kokpit AL-KO benzinske traktorske kosilice za travnjake T 20-105.2 HD V2 SD

Pametno i personalizirano. Uz pametni kokpit, korisnik nikada ne gubi preglednost: za učinkovitiji rad, veći užitak u vožnji i bolje rezultate košnje. AL-KO benzinska traktorska kosilica T 20-105.2 HD V2 SD razvijena je u Njemačkoj i proizvodi se u Austriji. Najviša kvaliteta i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji te inovativni pametni kokpit čine ovu traktorsku kosilicu savršenim partnerom u vašem vrtu.

S pametnim kokpitom sve je odmah pregledno

S novim pametnim kokpitom, traktorska kosilica solo® by AL-KO ne samo da revolucionira košnju travnjaka, već ju čini mnogo učinkovitijom i olakšava rad. Kako radi? Pretvaranjem pametnog telefona u kokpit i umetanjem u stabilni držač pogodan za pametne telefone od 4 do 7 inča. Uspostavite bluetooth vezu s traktorom i pametni kokpit se može pokrenuti. Tijekom rada na površinama do 8.000 m², svi važni podatci kao što su brzina, indikator razine napunjenost goriva, učinkovitost košnje, preostalo i prethodno pokošeno vrijeme, ukupni radni sati, status napunjenosti baterije, prikaz nagiba itd. mogu se očitati izravno na kokpitu. Kako bi pametni telefon uvijek bio spreman za korištenje, solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD ima USB utikač za punjenje s integriranom zaštitom od prašine i kiše.

Motor Briggs & Stratton od 11,3 kW s 2450 okretaja u minuti pokreće traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD. Visina košnje 105 cm može se podesiti u sedam stupnjeva od 30 mm do 90 mm. Zimi se kosište može lako skinuti radi održavanja ili koristiti traktor kao vozilo za čišćenje snijega. Okvir C-profila posebno je robustan i otporan na torziju, a u kombinaciji sa standardnim branikom i stabilnom lijevanom osovinom prednjeg kotača osigurava dug radni vijek traktorske kosilice. Opcionalno, možete naknadno ugraditi elektroničko pražnjenje za 310-litarski sakupljač trave.

Košnja travnjaka na velikim travnjacima traktorskom kosilicom solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2 SD također je užitak zahvaljujući stražnjim kotačima od 23 inča i premium mjenjaču G700 koji omogućavaju brzine do 11 km/h za neosjetljivu vožnju preko neravnina. Ugrađeni tempomat također povećava udobnost i učinkovitost. Pedale za naprijed i natrag, smještene jedna do druge, omogućuju intuitivnu vožnju. Kosilicu je lako napuniti gorivom zahvaljujući mlaznici spremnika s vanjske strane. Dubok gazište i veliki prostor za noge olakšavaju sjedenje i rad s našom traktorskom kosilicom. Udobno sjedalo može se individualno podešavati. Naš savjet: uz široku paletu dodatne opreme, traktorska kosilica solo® by AL-KO prava je sveznalica i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

Kupite solo® by AL-KO benzinsku traktorsku koislicu T 20-105.2 HD V2 SD i alternative

Kupite traktorsku kosilicu T 20-105.2 HD V2 SD sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako preferirate model s većom širinom košnje i većim motorom, preporučujemo traktorsku kosilicu T 23-125.2 HD V2 SD (br. artikla 127653).

Iskoristite našu premium uslugu dostave kada kupite ovaj traktor putem našeg webshopa.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 105 CM
Radna širina, cm 103 CM
Model motora B&S Intek 7200
Visina reza min/maks. mm 30 - 90 MM
Snaga kW 11.3 KW
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 656
Motor o/min 2450
Broj cilindara motora 2
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
snaga uređaja u kW 11.3
s prihvatnom košarom DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Malčiranje DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
Tempomat je uključen DA
Vibracije ahw, m/s^2 4
Vrsta prikaza smart
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Prihvatna košara, l 310 L
Bočno izbacivanje NE
Košara s prikazom punjenja DA
Brzina naprijed maks.km/h 11 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Visina u cm bez pakiranja 119 CM
Brzina unatrag maks. km/h 5 KMH
Broj noževa 2 ST
K vrijednost (m/s^2) 2
Pogon Nožni hidrostat G700
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Električno pražnjenje koša NE
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Neto težina u kg 279 KG
Skupljanje DA
Za površine do qm 8000
Širina u cm bez pakiranja 110 CM
Promjer prednjeg kotača, " 16X6.5-8
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Reflektor LED
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Duljina u cm bez pakiranja 251 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.