Valjak za prozračivanje za el. prozračivač 36.8 E

Broj. art.:: 113621 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Valjak za rahljenje se može lako i bez alata zamijeniti valjkom za prozračivanje
  • 40 opružnih zubaca od čelika
  • Blaga njega trave zahvaljujući valjku za prozračivanje. On samo lagano zagrebe gornji sloj. Na taj način hranjive tvari i voda mogu bolje ući u tlo
113573
Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort Detalji
113574
Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 Detalji
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113621
EAN 4003718058604
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (10.17MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.