Visokotlačni čistač AL-KO Easy PW 2040

Broj. art.:: 113859
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uklanja onečišćenja bez priključivanja na struju ili vodoopskrbu
  • Zahvaljujući usisavanju vode moguće je korištenje s bilo kojim izvorom vode: kanta s vodom, jezero, vjedro za kišnicu, slavina
  • Sa 5u1 mlaznicom za vodu
  • Sa sapnicom za pjenu i crijevo za vodu dužine 6m
  • Može se koristiti i za zalijevanje biljaka
  • Bez punjača i akumulatora

Lagani, svestrani visokotlačni čistač za uklanjanje različih vrsta nečistoće.


Visokotlačni čistač PW 2040 iz 18 V obitelji

Pomoću priloženog adaptera možete koristiti i PET bocu s vodom kao izvor vode. Visokotlačni čistač se može koristiti s bilo kojim izvorom vode, kao što su vjedro za kišnicu, ribnjak ili samo slavina.


Tehnički detalji visokotlačnog čistača PW 2040

Naš visokotlačni čistač napaja 20V Li-Ion akumulator iz 18 V obitelji. Po želji 2,5 Ah ili 5 Ah (nije uključeno u sadržaju isporuke) te vam stoji maksimalni pritisak od 22 bara na raspolaganju. Protok vode iznosi 120 l/h. Mala težina od 1,7 kg (s akumulatorom) omogućuje fleksibilno korištenje. Ovisno o primjeni, možete koristiti mlaznicu za pjenu ili tlačnu cijev. Pomoću usisnog crijeva duljine 6m možete usisati vodu za čišćenje čak i iz udaljenih izvora vode. Zahvaljujući mlaznicama za vodu 5 u 1, na raspolaganju su vam 5 širina mlaza 0°, 15°, 25°, 40° te funkcija zalijevanja.


Kupite visokotlačni čistač AL-KO Easy PW 2040 jednostavno u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijializiranu trgovinu u Vašoj blizini. Visokotlačni čistač PW 2040 učinkovita je podrška za sve radove čišćenja.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113859
EAN 4003718061710
Maksimalni pritisak, bar 22 BAR
Neto težina u kg 1.35 KG
Visina bez ambalaže u cm 10 CM
Širina u cm bez pakiranja 30.5 CM
Duljina u cm bez pakiranja 56.5 CM
Težina s baterijom u kg 1.7 KG
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Napon baterije u V 20 V

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (6.67MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (131.39KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.