AL-KO Zakrivljena rampa 2,0 m-400 kg AL-KO

Broj. art.:: 113862 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
 • Particularly smooth transition from loading edge to ramp
 • Handy thanks to the anti-slip perforated profile
 • Non-slip through safety bolts
Stabilna, otporna na koroziju i svestrano primjenjiva pristupna rampa, izrađena od posebne aluminijske legure

 • posebno blag prijelaz s utovarnog ruba na rampu
 • odlično prianjanje zahvaljujući protukliznom perforiranom profilu
 • sigurno od proklizavanja pomoću sigurnosnih klinova
 • ...

  Tehnički podatci

  Broj. art.: 113862
  EAN 4003718062038
  Neto težina u kg 10 KG
  GT_AUFFAHRRAMPE_TYP 002
  Proizvodna linija EASY
  Marka AL-KO

  Preuzimanja

  Upute za uporabu Preuzmi (1.62MB)

  Želite li kolačiće?

  Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


  Upotreba podataka

  Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

  Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.