Zamjenska glava s nitima za GTE 350, 450, 550

Broj. art.:: 112966 Spremno za otpremu
expected to be with you on 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna najlonska nit
  • Ø 1,65 mm (2 x 3 m)
  • Automatsko podešavanje niti laganim udarom o tlo
  • Lagana zamjena
  • Uključujući štitnik od namatanja

Često se kupuje zajedno sa ...

13,00 EUR
Ovaj proizvod
69,00 EUR
Male količine
89,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

171,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave
112926
Električni trimer AL-KO GTE 550 Premium Detalji
112928
Električni trimer AL-KO GTE 350 Classic Detalji
112929
Električni trimer AL-KO GTE 450 Comfort Detalji
113010
Trimmer T1 Horcura Detalji

Prikladna za sljedeće modele:

  • Električni trimer GTE 350 Classic
  • Električni trimer GTE 450 Comfort
  • Električni trimer GTE 550 Premium

Zamjenska rezna glava za vaš električni trimer

Originalna AL-KO zamjenska rezna glava s dvostrukom reznom glavom za električni trimer linije GTE. Rezna nit od kvalitetnog, izdržljivog najlona osigurava optimalno rezanje i ima promjer od 1,65 mm. Dužina niti vrlo se lako tijekom rada automatski podešava pritiskom o tlo. Rezna glava se mijenja lagano u nekoliko poteza. Sa štitnikom od namatanja.


Kupite opremu za električne trimere i druge motorne čistače

Originalnu opremu marke AL-KO kupite ovdje u internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112966
EAN 4003718045727
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Marka AL-KO

Cutting System

Duljina niti (cm) 600 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.