36 V

Akumulatorski vrtni uređaji | solo® by AL-KO 36 V akumulator u radu

Snažne performanse za najviše zahtjeve

Profesionalci se oslanjaju na vrhunske baterijske uređaje

Baterija za sve zahtjevne zadatke: bilo rezanje žive ograde, šišanje trave, pilanje drva, orezivanje ili košenje travnjaka - naša moćna litij-ionska baterija 36 V s maksimalno 42 V / 7,5 Ah pokreće svaki 36 V profesionalni uređaj do maksimalnih performansi. Naša najmoćnija obitelj baterija osigurava impresivne rezultate za poluprofesionalne i profesionalne radove u vrtu.

Prednosti baterije 36 V od 42 V


| Potpuno vodootporna i veoma robusna
|
Maksimalna učinkovitost
| Automatski indikator razine napunjenosti
| Pametna memorija grešaka

Innovativna tehnologija za zahtjevne radove


S baterijama iz obitelji 36 V možete obaviti sve opsežne vrtlarske radove u velikim i komercijalnim razmjerima.

Zajednička osnova obitelji 36 V baterija je litij-ionska baterija od maksimalno 42 V / 7,5 Ah. Impresionira impresivnim radnim performansama s velikim rezervama snage. Bežična, bez emisija i izuzetno tiha. Uz to, zahvaljujući litij-ionskim stanicama, izvanredno je izdržljiva i ne samoprazni se: nema memorijski učinak.

LED zaslon na bateriji pruža točno stanje napunjenosti. Tako uvijek znate kada bateriju treba napuniti. Baterija je ponovno puna nakon samo 2,5 sata. Tada, ovisno o uređaju, s njom možete raditi do 200 minuta.

Dajemo dvogodišnje jamstvo proizvođača na sve baterije kupljene nakon 2017. godine.

Energy Flex susreće 36 V

Puna snaga jakog omjera cijene i kvalitete

Za ambiciozne hobi vrtlare ima još puno energijom napunjenih vijesti:

S laganom baterijom Energy Flex iz AL-KO asortimana, sada imate uzbudljivu alternativu profesionalnoj bateriji 36 V. Zahvaljujući maksimalnih 40 V i 4,0 ili 5,0 Ah, Energy Flex nudi punu snagu, lagana je, povoljna i savršena za upotrebu u srednje do velikim vrtovima. Odabrani 36 V uređaji sada se mogu koristiti s laganom baterijom Energy Flex zahvaljujući remenu baterije BB 40.

36 V asortiman

Pregled svih proizvoda

Br. art.: 127440 Opet raspoloživo od 16.07.2024
229,00 EUR

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.