Pribor za robotske kosilice | AL-KO Robolinho®

Pribor za robotske kosilice

Ovdje ćete pronaći koristan pribor za vašu robotsku kosilicu Robolinho® 

Pribor za instalaciju robotske kosilice

Br. art.: 127676 Raspoloživo
21,00 EUR

Zamjenski noževi

Br. art.: 127466 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 127467 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 127544 Raspoloživo
46,00 EUR
Br. art.: 127465 Opet raspoloživo od 19.07.2024
36,00 EUR

Ostali pribor

Br. art.: 127699 Raspoloživo
49,00 EUR

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.