Rider solo® by AL-KO R 7-65.8 HD PREMIUM pro

Broj. art.:: 127487
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Bezstupanjski hidrostatski pogon za vožnju
  • Ekstremno okretna sjedeća kosilica optimalna za krivudave travnate površine
  • Lagan pristup za servisiranje i održavanje Briggs&Stratton motora
  • Lako dostupni upravljački elementi
  • Centralno podešavanje visine košnje
  • Mala ukupna širina uređaja od samo 80 cm
  • Prihvatna košara koja se lako prazni s teleskopskom ručicom i akustičnim prikazom punjenja

 

Okretnost i dugovječnost: to vam obećava sjedeća kosilica R 7-65.8 HG marke AL-KO. Idealan partner za srednje velike ili krivudave vrtove.

 

 

Sjedeća kosilica R 7-65.8 HD

 

Sitna, ali dinamitna, a uz to i okretna. R 7-65.8 HD je sjedeća kosilica i univerzalno oružje protiv visoke trave u srednjim ili krivudavim vrtovima. Ergonomski raspoređeni upravljački elementi, dodatni prijenosnik za jednostavno upravljanje i naravno bezstupanjski prijenosnik ovu kosilicu podižu na sljedeću razinu.

 

Tehnički detalji za sjedeću kosilicu R R 7-65.8 HD

 

Svojom radnom širinom od 62 cm i radijusom košnje od samo 93 cm kosilica R 7-65.8 HD savršena je za krivudave vrtove s uskim prolazima. Sjedeću kosilicu pokreće Briggs&Stratton 950 E motor s pomoću kojeg postiže brzinu od 6,2 km/h unaprijed i 3,8 km/h unatrag. Visina košnje može se centralno podešavati u 4 visine od 25 mm do 75 mm. Bez drmanja i mijenjanja brzina zahvaljujući bezstupanjskom podešavanju brzine s pomoću nožnog hidrostata. Nožne papučice pritom su raspoređene savršeno ergonomski. Zahvaljujući patentiranom aktiviranju moguća je i košnja unatrag. Velika prihvatna košara lako se prazni s pomoću teleskopske ručice i oglašava se akustičnim signalom kad je puna. Pouzdani mehanizam za košnju s kugličnim ležajevima brine se za miran rad. Užitak u košnji zaokružuje se košnjom uz same rubove što omogućava pomaknuto kućište za košnju.

 

Gdje mogu kupiti sjedeću kosilicu R 7-65.8 HD

 

Sjedeću kosilicu R 7-65.8 HD možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Zahvaljujući premium usluzi dostave naš će vam specijalizirani prodavač uređaj besplatno i spreman za rad dostaviti do vašeg vrta. Ako želite povoljniju sjedeću kosilicu s mjenjačem, možemo vam ponuditi model R 7-63.8 A.

 

Naše prednosti za vas

 

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127487
EAN 4003718059298
Neto težina u kg 120 KG
Duljina u cm bez pakiranja 182.7 CM
Širina u cm bez pakiranja 78 CM
Visina bez ambalaže u cm 117 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro

Power supply

Vrsta pogona Benzin
Električno pražnjenje koša NE
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 130 L
Materijal koša Platno

Traction System

Brzina unatrag maks. km/h 3.8 KMH
Brzina naprijed maks.km/h 6.2 KMH
Pogon Nožni hidrostat T1
Promjer stražnjeg kotača, " 13x5.0-6
Promjer prednjeg kotača, " 11X4.0-5

Mowing System

Radna širina, cm 62 CM
Radna širina u cm 62 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 65 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 4 položaja
Malčiranje NE
Bočno izbacivanje NE

Working area

Za površine do qm 3000 QM

Engine

Automatski prigušivač dostupan NE
Električni start DA
Motor ccm 223
Motor o/min 3000
Snaga kW 4 KW
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (11.81MB)
Preuzmi (9.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (107.87KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.