Ručna kosilica AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort

Broj. art.:: 113865 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Savršen rez zahvaljujući beskontaktnoj reznoj tehnici
  • Jednostavan sustav rezanja i ekstremna okretnost
  • Omogućuje tihi rad bez emisija
  • Zaštita od udaraca i ogrebotina zahvaljujući gumenom odbojniku
  • Jednostavno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat s plastičnom ručkom

Ručnom kosilicom tvrtke AL-KO svoje travnate površine možete podići na razinu engleskog golf terena.


Ručna kosilica Razor Cut 38.1 HM Comfort

Ručna kosilica Razor Cut 38.1 HM Comfort radi tiho i bez emisija i idealan je partner za manje vrtove. Specijalno vreteno s 5 noževa jamči ravnomjerno i točno rezanje trave. Čisti rez – kao škarama.


Tehnički detalji ručne kosilice Razor Cut 38.1 HM Comfort

Radnom širinom od 38 cm, ručna kosilica Razor Cut 38.1 HM Comfort idealan je partner za travnate površine do 250 m². Visina rezanja može se podesiti u četiri koraka od 14 do 35 mm. Budući da se vreteno s 5 čeličnih noževa i donji nož ne dodiruju, dobit ćete precizan i čist rez te savršeno održavani travnjak. Kotači promjera 220 mm kreću se vrlo mirno čak i na neravnim podlogama. Zahvaljujući kompaktnoj izvedbi i maloj težini od samo 7,8 kg ova okretna ručna kosilica izvrstan je partner za održavanje i zaštitu travnjaka u malim i krivudavim vrtovima. Opcionalno je dostupna i prihvatna košara za travu od 50 l.


Gdje mogu kupiti ručnu kosilicu Razor Cut 38.1 HM Comfort te dodatni pribor

Ručnu kosilicu Razor Cut 38.1 HM Comfort možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca.
Ukoliko Vam je potrebna ručna kosilica za manje travnate površine, preporučujemo vam ručnu kosilicu Razor Cut 28.1 HM easy.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113865
EAN 4003718061826
Neto težina u kg 7.7 KG
Širina u cm bez pakiranja 53 CM
Duljina u cm bez pakiranja 100 CM
Bruto težina u kg 9.7 KG
Visina bez ambalaže u cm 100 CM
Količina noževa vretena 5 ST
Promjer vretena kosilice mm 128 MM
Vreteno Materijal čelik
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Ručno

Mowing System

Radna širina u cm 38 CM
Visina reza min/maks. mm 14 - 35 MM

Working area

Za površine do qm 250 QM

Cutting System

Sustav rezanja Beskontaktni noževi

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (25.14MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.