Sakupljač odsječaka

Broj. art.:: 127753 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Savršeno uklonite odsječke sa živice
  • Nema potrebe za dugotrajnim grabljanjem živice
  • Prikladno za solo® by AL-KO škare za živicu (pogledajte u opisu za odgovarajuće modele)

Podrežite živicu praktično i uz uštedu vremena

Solo® by AL-KO sakupljač odsječaka optimalno uklanja odsječke sa živice tijekom uporabe. Odrezani materijal više se ne mora dugotrajno uklanjati sa živice. Dosadno grabljenje više nije potrebno. Naš sakupljač odsječaka prikladan je za solo® by AL-KO škare za živicu: 

127510, 127440, 127741, 127734, 127752, 127742, 127592, 127590 i 127325.

Kupite solo® by AL-KO sakupljač odsječaka

Kupite solo® by AL-KO sakupljač odsječaka u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. 

The cutting collector is a handy helper which makes the working on your hedge trimmer much more comfortable. Instead of having the cuttings of the hedges everywhere on the ground the cutting collecto collects the hedge cuttings in an easy manner and ma

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127753
EAN 4003718065176
Neto težina u kg 0.25 KG
Širina u cm bez pakiranja 12 CM
Duljina u cm bez pakiranja 50 CM
Visina bez ambalaže u cm 3.5 CM
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.