Sjeckalica AL-KO Duotec TCS 2500

Broj. art.:: 119954 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Veliki ulaz za punjenje, bolje samouvlačenje
  • Zaseban dovod i za razgranate grane do Ø 40 mm
  • Kotači s kugličnim ležajevima za jednostavan transport i široki vozni postroj za stabilnost
  • Veliki kanal za izbacivanje
  • Dodatni noževi za predusitnjavanje
  • Dvostruku rezni mehanizam za duži radni vijek

Solidna sjeckalica iz čeličnog lima. Snažna i sigurna.

Sjeckalica Duotec TCS 2500

Veliki ulaz za punjenje, zaseban dovod za razgranate grane do Ø 40 mm, inovativni rezni mehanizam s nakošenim noževima – time Duotec TCS sjeckalica usitnjava sve šta joj dođe pod nož. Moćni rezni mehanizam noževa s dodatnim nožem za predusitnjavanje jamči najbolje rezultate.

Tehnički detalji za sjeckalicu AL-KO Duotec TCS 2500

Sjeckalica s 2500 Watt snažnim motorom usitnjava grane do Ø 40 mm. Brzo dobiven usitnjeni materijal pomoću velikom ulazu za punjenje i velikom kanalu. Zaseban dovod u obliku bubrega namijenjen i za razgranate grane do Ø 40 mm. Okretanjem noževa možete produžiti radni vijek. TCS 2500 je robustan i moćan pomočnik u vašem vrtu.


Gdje mogu kupiti AL-KO Duotec TCS 2500 i alternative

AL-KO Duotec TCS 2500 možete kupiti u preko naše internet stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Želite drobilicu s reznom tehnologijom valjka? Onda preporučujemo Easy Crush LH 2800

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119954
EAN 4003718356021
Neto težina u kg 52.9 KG
Maksimalan promjer grane, cm 40 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 115
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Engine

Snaga motora, W 2500 W

Traction System

Kotači s kugličnim ležajevima DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.36MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (69.7KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.