solo® by AL-KO 36 V osnovni uređaj MT 42.2

Broj. art.:: 127633 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Višenamjenski osnovni uređaj za njegu drveća, živice i travnjaka
  • Dostupni opcijski nastavci: škare za živicu, lančana pila i kosa
  • Jednostavan za rad zahvaljujući maloj težini i ergonomskim ručkom
  • Tih, bez emisija - bez dosadnih kabela zahvaljujući radu na baterije
  • Dvostupanjska kontrola brzine

Često se kupuje zajedno sa ...

89,00 EUR
Ovaj proizvod
29,00 EUR
Male količine
119,00 EUR
Raspoloživo
139,00 EUR
Raspoloživo
99,00 EUR
Male količine
179,00 EUR
Raspoloživo
119,00 EUR
Raspoloživo
19,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

792,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

solo® by AL-KO 36 V akumulatorski osnovni uređaj MT 42.2 - varijabilni svestrani uređaj

Ovisno o odabranom nastavku, MT 42.2 osnovni akumulatorski višenamjenski alat može se koristiti kao škara za živicu, lančana pila, škare za travnjake i šišače (prilozi nisu uključeni u opseg isporuke).

Vaš je koristan pomoćnik koji štedi energiju za najvažnije poslove u vašem vrtu kod kuće. Zahvaljujući sustavu brze izmjene, pričvršćivanje dodataka je dječja igra - a čak i vrtlari hobi bez tehničke finoće mogu to učiniti bez napora.

Višestruka upotreba - lagana i bez emisija

Višenamjenski alat sa svojim dodatnim nastavcima kao što su škare za šipke, škare za živicu, škare za travu (visokokvalitetna glava brzog i jednostavnog konopa za jednostavno uvlačenje niti i brzo namotavanje rezne linije) i nastavcima za oštrice ima širok raspon za mnoge poslove u vrt. Maka za šišanje i škare za živicu mogu se podesiti u kutu pritiskom na gumb. Zajamčena višestruka upotreba. Prilikom vođenja uređaja ne smeta niti sajla, niti je potrebno vući teret benzinskog motora i spremnika – značajno olakšanje, osobito pri radu iznad glave. Velika radna površina je također prednost - doseg se može produžiti za 80 cm s produžnim dijelom. Prebacite se s eco na power način rada zahvaljujući dvostupanjskoj kontroli brzine.

Napajan 36 V (4 / 5 Ah) Li-ion baterijom iz AL-KO 36 V obitelji, osnovni uređaj čini osnovu za učinkovito rezanje, košnju i šišanje bez emisija i buke.

Baterija i punjač nisu uključeni.

Baterija je prikladna za sve uređaje iz AL-KO 36 V obitelji.

Kupite osnovni uređaj solo® by AL-KO MT 42.2 i alternative

Kupite osnovni uređaj MT 42.2 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127633
EAN 4003718063011
Neto težina u kg 2.2 KG
Teleskopski NE
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.61MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.