solo® by AL-KO 36 V osnovni uređaj MT 42.2

Broj. art.:: 127633
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Višenamjenski osnovni uređaj za njegu drveća, živice i travnjaka
  • Dostupni opcijski nastavci: škare za živicu, lančana pila i kosa
  • Jednostavan za rad zahvaljujući maloj težini i ergonomskim ručkom
  • Tih, bez emisija - bez dosadnih kabela zahvaljujući radu na baterije
  • Dvostupanjska kontrola brzine

solo® by AL-KO 36 V akumulatorski osnovni uređaj MT 42.2 - varijabilni svestrani uređaj

Ovisno o odabranom nastavku, MT 42.2 osnovni akumulatorski višenamjenski alat može se koristiti kao škara za živicu, lančana pila, škare za travnjake i šišače (prilozi nisu uključeni u opseg isporuke).

Vaš je koristan pomoćnik koji štedi energiju za najvažnije poslove u vašem vrtu kod kuće. Zahvaljujući sustavu brze izmjene, pričvršćivanje dodataka je dječja igra - a čak i vrtlari hobi bez tehničke finoće mogu to učiniti bez napora.

Višestruka upotreba - lagana i bez emisija

Višenamjenski alat sa svojim dodatnim nastavcima kao što su škare za šipke, škare za živicu, škare za travu (visokokvalitetna glava brzog i jednostavnog konopa za jednostavno uvlačenje niti i brzo namotavanje rezne linije) i nastavcima za oštrice ima širok raspon za mnoge poslove u vrt. Maka za šišanje i škare za živicu mogu se podesiti u kutu pritiskom na gumb. Zajamčena višestruka upotreba. Prilikom vođenja uređaja ne smeta niti sajla, niti je potrebno vući teret benzinskog motora i spremnika – značajno olakšanje, osobito pri radu iznad glave. Velika radna površina je također prednost - doseg se može produžiti za 80 cm s produžnim dijelom. Prebacite se s eco na power način rada zahvaljujući dvostupanjskoj kontroli brzine.

Napajan 36 V (4 / 5 Ah) Li-ion baterijom iz AL-KO 36 V obitelji, osnovni uređaj čini osnovu za učinkovito rezanje, košnju i šišanje bez emisija i buke.

Baterija i punjač nisu uključeni.

Baterija je prikladna za sve uređaje iz AL-KO 36 V obitelji.

Kupite osnovni uređaj solo® by AL-KO MT 42.2 i alternative

Kupite osnovni uređaj MT 42.2 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127633
EAN 4003718063011
Neto težina u kg 2.2 KG
Teleskopski NE
Dimenzija duljina kartona cm 99 CM
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.