AL-KO 36 V Akku-Familie | solo® by AL-KO Gartengeräte

solo® by AL-KO 36 V

Snažne performanse za najviše zahtjeve


Vrtni profesionalci oslanjaju se na akumulatorske uređaje vrhunske klase i potreban im je samo jedan akumulator za sve zahtjevne zadatke: bilo da se radi o šišanju živice, usitnjavanju drva, orezivanju stabala ili košnji trave kosilicama ili trimerima - naš snažni AL-KO 36 V litij-ionski akumulator sa 36 V pokreće svaki solo® by AL-KO uređaj do vrhunske izvedbe. Dostupan je s kapacitetom od 2,0 Ah. 5,0 Ah ili 8,0 Ah.

Naša najmoćnija obitelj akumulatora jamči impresivne rezultate za (polu)profesionalne radove u vrtu.

Vaše prednosti

Snažan
Izuzetno robustan
Dugo trajanje akumulatora
Veliki izbor uređaja

AL-KO 36 V Akku-Familie im Überblick | solo® by AL-KO Gartengeräte

Snaga za zahtjevne radove

S akumulatorskom obitelji AL-KO 36 V i vrtnim uređajima solo® by AL-KO možete svladati sve radove ub vrtu, bez obzira koliko opsežni, u velikim do komercijalnim razmjerima.

Nosite akumulator udobno na pojasu: solo® by AL-KO pojas za akumulatore BB 40

Uz solo® by AL-KO akumulatorski pojas BB 40, moćni profesionalni uređaji solo® by AL-KO mogu se koristiti s posebnom lakoćom.

Dulje vrijeme rada bez prekidanja: Jedan dodatan akumulator se može nositi na pojasu. Ako se jedan akumulator isprazni, sljedeći stupa na snagu.
Ugodna podstava: pojas za baterije je potpuno podstavljen. Zajedno sa silikonskim jastučićima na pretincima za akumulatore jamči najbolju moguću udobnost pri radu.
Optimalna sloboda kretanja:  ruke su rasterećene jer akumulator više nije pričvršćen na uređaj. Dva držača kabela sa strane pojasa omogućuju dobro vođenje.
Profesionalni savjet: S AL-KO 36 V adapterom (br. artikla 127579), koji je zasebno dostupan, možete koristiti cijeli niz ručnih AL-KO 36 V vrtnih uređaja.

Dobro je znati:

Za sve solo® by AL-KO akumulatorske ručne vrtne uređaje (osim za akumulatorske čistače i višenamjenski uređaj) potreban vam je akumulatorski pojas BB 40.

Uz AL-KO 36 V adapter na raspolaganju imate ne samo solo® by AL-KO akumulatorske vrtne uređaje već i raznovrsnost AL-KO 36 V asortimana.

Ako imate bilo kakvih pitanja, naša služba za korisnike rado će vam pomoći.

Br. art.: 127579 Raspoloživo
18,00 EUR

Otkrijte naše solo® by AL-KO vrtne uređaje za AL-KO 36 V akumulator

Br. art.: 113281 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 114018 Raspoloživo
99,00 EUR
Br. art.: 127753 Uskoro dostupno
9,00 EUR
36 V - perfekte Power für Garten-Profis | AL-KO 36 V Akku-Familie

Zašto koristimo 36 V (40 V maks.)?

Puno volti = puno snage? Zvuči lijepo, ali nije istina. Snaga vašeg vrtnog uređaja ne opisuje se samo naponom ili amper satima. Volt je samo mjera napona - mnogo je važnija specifikacija vat sati. Vat sati (Wh), multiplikacija napona i kapaciteta (volt x amper sati), opisuju sadržaj energije a time i vrijeme rada do ponovnog punjenja.

Napon
Jedinica: Volt (V)

x

Kapacitet
Jedinica: Amper-sat (Ah)

=

Energija
Jedinica: Watt sat (Wh)

Pomno pratimo potrebe naših poluprofesionalnih i profesionalnih korisnika i stoga koristimo punjive akumulatore do 40 V maks i do 180 kWh. Budući da nude savršeno prilagođena rješenja za vaše radove u vrtu:

Profesionalna izvedba
Dugo vrijeme rada bez prekida
Optimalno podešena težina
Upravljiva veličina
Dobra vrijednost za novac

Veće oznake napona (veći napon) ne znače veću korist - naprotiv: mogu se postići samo s više akumulatorskih ćelija u akumulatoru i stoga su neizbježno povezani s nerazmjerno većom težinom te većim, glomaznim kućištem i znatno većim troškovima.

Želimo vam olakšati radove u vrtu, stoga kod nas dolazi u obzir samo najbolje rješenje: tehnologija pametnih baterija do 40 V maks., jednostavna za korištenje za čisti vrtlarski užitak. Dakle, uvijek imamo točno pravu vrstu pogona i savršenu snagu za vaše potrebe.

Nazivni napon (36 V) je napon u normalnom radu.

Maksimalni napon (40 V maks.) označava maksimalnu vrijednost koja se postiže nakon završetka procesa punjenja.

solo® by AL-KO akumulatorski vrtni uređaji s AL-KO 36 V akumulatorima


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.