solo® by AL-KO akumulatorska kosa GT 4235.2

Broj. art.:: 127644
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan litij-ionski akumulator od 36 V iz serije 36 V za šišanje bez emisija ( opcija)
  • Jedva čujan rad u svako doba dana
  • Malo vibracija i dobar balans
  • Ergonomska ručka i mala težina
  • Uklj. rezni tanjur i reznu glavu
  • Bez akumulatora i punjača

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz solo® by AL-KO akumulatorski čistač iz serije 36 V, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.

Akumulatorski motorni čistač AL-KO GT 4235.2 – snažna njega travnjaka za veće površine

Inovativna akumulatorska tehnologija s velikim rezervama snage. Snagator AL-KO GT 4235.2 Li-Ion impresionira svojim savršenim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni akumulatorski čistač svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Velika snaga u kombinaciji s velikom radnom širinom i ergonomskim Bike rukohvatom te rad s malo vibracija olakšavaju rad na svim površinama i uz rubove vašeg vrta.

Tehnički detalji za akumulatorski čistač AL-KO GT 4235.2 Li-Ion

Radna širina od 25,5 cm (nož) u kombinaciji s jakim akumulatorom od 36 V i dugim radom kod uređaja AL-KO GT 4235.2 Li-Ion osigurava vrlo učinkoviti rad i na velikim površinama. Ovaj snažni čistać za vaš vrt ima snage i za podrezivanje grmlja itd. Rezna glava radne širine od 36 cm sadržana je u opsegu isporuke. Izbalansirana konstrukcija, ergonomski Bike rukohvat i slabe vibracije jamče rad bez umaranja. Uz pomoć pomične tipke može se prijeći iz normalne ECO u pojačanu POWER brzinu..
Vaša sloboda: snažni akumulatorski čistač marke solo® by AL-KO optimalan je za iskusne vlasnike vrtova koji žele enormno uštedjeti vrijeme u radu. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.

Jedan akumulator, mnogo vrtnih i šumarskih uređaja: Motorni čistač GT 4235.2 dio je serije 36 V

Ako posjedujete i druge 36 V uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u GT 4235.2. Ako prvi put kupujete GT 4235.2, s njim naručite i akumulator (br. art. 113524) i punjač (br. art. 113281) (nije u opsegu isporuke).
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).

Gdje mogu kupiti AL-KO GT 4235.2 i alternative

AL-KO GT 4235.2 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.

To je savršeni proizvod ako tražite snažni i učinkoviti akumulatorski čistač. Ako trebate lagani, okretni akumulatorski trimer s manjom radnom širinom za uske kutove i rubove, preporučamo vam AL-KO GT 2025.2.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127644
EAN 4003718063097
Neto težina u kg 3.7 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Bruto težina u kg 5.3 KG
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 24 MM
Radna širina s niti u cm 36 CM
Radna širina s nožem u cm 26 CM
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 61 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 77 MIN

Cutting System

Duljina niti (cm) 450 CM

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (5.85MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (129.28KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.