solo® by AL-KO Akumulatorski usisivač / puhač lišća LBV 3690

Broj. art.:: 127735 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kombinirani uređaj, moguće su funkcije usisavanja i puhanja
  • Lako uklonjiva usisna ili puhaća cijev, jednostavna preinaka bez upotrebe alata
  • Razni priključci za cijevi
  • Li-Ion 36 V bežični usisavač/puhač (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Brzina zraka do 260 km/h

Naš fleksibilni svestrani model za jesen

Mobilni uređaj omogućuje fleksibilan rad bez problema sa strujnim kabelom, bez benzina pa tako i bez ispušnih plinova. Razni priključci za cijevi mogu se jednostavno ukloniti. To znači da možete jednostavno koristiti funkciju usisavanja i puhanja, tako da to može biti usisavač ili puhač lišća kako želite.

Puna baterija za LBV 3690

Bežični usisivač za lišće solo® tvrtke AL-KO LBV 3690 sa snažnom litij-ionskom baterijom od 36 V (nije uključena) nudi vam vrtlarenje bez napora bez dosadnog kabela za napajanje. Baterija se može koristiti za sve uređaje AL-KO 36 V. To znači da možete upravljati nizom različitih vrtnih alata s jednom baterijom. Funkcija puhanja ima brzinu zraka od 260 km/h, a funkcija usisavanja ima brzinu zraka od cca 150 km/h. Zahvaljujući jednostavnoj funkciji skidanja raznih dodataka, svoju jesenskok pomoćnika možete transformirati u tren oka. Naš kombinirani model puhala za lišće i usisavača ima intuitivan rad s bezstupanjskom prilagodbom brzine. Opcionalno se može koristiti s baterijskim remenom BB 40 i 36 V adapterom (stavka br. 127 573 / artikl br. 127 579).

Kupnja akumulatorskog puhača lišća AL-KO solo® LBV 3690 i druge opcije

Kupite bežični puhač za lišće solo® by AL-KO LBV 3690 u našoj online trgovini s vrhunskom uslugom ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca u vašoj blizini. Ako želite ovaj puhač lišća u kompletu s baterijom i punjačem, preporučujemo artikl broj 127743.

Compact all-in-one leaf blower and vacuum. 
Blowing leaves, vacuuming or in combination - the function can be easily and tool-free switched.
High performance, good maneuverability as well as robust and reliable construction and simple

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127735
EAN 4003718064698
Može usisati lišće? DA
Brzina zraka pri puhanju 260 KMH
Nastavak cijevi Nastavci
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 15 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 20 MIN
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 65 L
Materijal koša Platno

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (162.32KB)
Br. art.: 113281 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 127579 Raspoloživo
18,00 EUR
Br. art.: 114018 Raspoloživo
99,00 EUR
Br. art.: 113786 Uskoro dostupno
49,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.