solo® by AL-KO benzinska kosilica 4712 P-A

Broj. art.:: 127639
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • MAX AIRFLOW kućište za najbolje rezultate košnje i sakupljanja
  • Plastična koš za travu s indikatorom razine napunjivosti
  • 3 u jednoj funkciji: košnja, sakupljanje i malčiranje
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Kotači s kugličnim ležajem za lako guranje

Prednost u širini košnje sa benzinskom kosicom solo® by AL-KO 4712 P-A

Sa širinom košnje od 46 cm, benzinska kosilica solo® by AL-KO 4712 P-A idealan je partner za srednje velike vrtove do cca 1200 m². Visina rezanja može se podesiti od 30 - 80 mm centralno i praktično u 7 različitih postavki.

Dobra košnja s tehnologijom MAX AIRFLOW

Ekstra visoka, ekstra velika - to je osnova MaxAirflow-tehnologije. Zbog iznimno visokog kućišta od čeličnog lima i iznimno velikog kanala za izbacivanje, protok zraka je povećan za oko 42%. Za razliku od standardnih kosilica za travu, pokos se ne transportira ravno u hvatač trave, već se izbacuje na visokoj putanji. To učinkovito ispunjava kutiju za prikupljanje odostraga bez začepljenja kanala za izbacivanje.

Motor AL-KO Pro 125 QSS od 1,9 kW s OHV tehnologijom postiže izvrsnu učinkovitost sa svojim gornjim ventilima i posebno se lako pokreće zahvaljujući sustavu brzog pokretanja. Veliki kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani upravljač povećavaju udobnost pri upravljanju solo ba AL-KO 4712 P-A. Funkcija 3INONE čini kosilicu svestranom: košenje, sakupljanje i malčiranje.

Kupite 4712 P-A benzinsku kosilicu i alternativu

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu 4712 P-A u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Želite li samohodnu benzinsku kosilicu? Tada preporučamo benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4712 SP-A (br. artikla 127640)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Motor ccm 123
Snaga kW 1.9 KW
Motor o/min 2850
Neto težina u kg 27.5 KG
Električni start NE
Pogon kotača nema
broj cilindara 1
Prihvatna košara, l 60 L
Bruto težina u kg 32.8 KG
Širina u cm bez pakiranja 54 CM
Duljina u cm bez pakiranja 153 CM
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1400 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kučište, materijal čelik
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Funkcija 3u1
Malčiranje DA
Max Airflow Technologija Ja
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
snaga uređaja u kW 1.9
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 101 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 46 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija EASY pro
Upute za uporabu Preuzmi (16.93MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (568.95KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.