solo® by AL-KO benzinska kosilica 4712 SP-A

Broj. art.:: 127640
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • MAX AIRFLOW kućište za najbolje rezultate košnje i sakupljanja
  • Koš za travu V60 s pokazivačem razine i EasyClick sistemom
  • 3 u jednoj funkciji: košnja, hvatanje i malčiranje
  • Pogon na stražnje kotače 1 brzina
  • Kotači s kugličnim ležajem za lako guranje
  • Quick-Start-System (QSS) za brzo pokretanje motora

Košnja umjesto borbe sa solo® byAL-KO benzinske kosilice 4712 SP-A

Zahvaljujući pouzdanom i štedljivom pogonu na kotače s 1 brzinom, ova kosilica idealan je partner za velike vrtove do cca 1400 m.

Vrhunska košnja s tehnologijom MAX AIRFLOW

Ekstra visoka, ekstra velika - to je osnova MaxAirflow-tehnologije. Zbog iznimno visokog kućišta od čeličnog lima i iznimno velikog kanala za izbacivanje, protok zraka je povećan za oko 42%. Za razliku od standardnih kosilica za travu, pokos se ne transportira ravno u hvatač trave, već se izbacuje na visokoj putanji. To učinkovito ispunjava kutiju za prikupljanje odostraga bez začepljenja kanala za izbacivanje.

Motor AL-KO Pro 145 QSS od 2,1 kW s OHV tehnologijom postiže izvrsnu učinkovitost sa svojim gornjim ventilima i posebno se lako pokreće zahvaljujući sustavu brzog pokretanja. Veliki kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani upravljač povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by AL-KO 4712 SP-A. Funkcija 3INONE čini kosilicu svestranom: košenje, hvatanje i malčiranje.

Kupite 4712 SP-A benzinsku kosilicu i alternativu

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu 4712 SP-A u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Želite li benzinsku kosilicu s još većom širinom košnje? Tada preporučamo benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5210-SP-A (br. artikla 127582)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Snaga kW 2.1 KW
Marka solo by AL-KO
Radna širina, cm 46 CM
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Duljina u cm bez pakiranja 153 CM
Širina u cm bez pakiranja 54 CM
Visina u cm bez pakiranja 108 CM
Motor ccm 139
Motor o/min 2850
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Malčiranje DA
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
Dimenzija duljina kartona cm 108 CM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
snaga uređaja u kW 2.1
Kotači s kugličnim ležajevima DA
materijal prihvatne košare Plastika
Vrsta pogona Benzin
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Bočno izbacivanje NE
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Proizvodna linija EASY
Primer NE
Kućište, materijal čelik
Prihvatna košara, l 60 L
Funkcija 3u1
Neto težina u kg 31.8 KG
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Košara s prikazom punjenja DA
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Max Airflow Technology Ja
Bruto težina u kg 37.1 KG
Upute za uporabu Preuzmi (16.93MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (568.95KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.