solo® by AL-KO Benzinska kosilica 5274 VS-H PREMIUM Pro

Broj. art.:: 127720 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Udoban, varijabilni pogon kotača za jednostavno košenje travnjaka
  • Priključak za upravljač, podešavanje visine i prednja ručka za nošenje od robusnog aluminija
  • Kokpit s gumiranim rukohvatom i lako dostupnim kontrolama
  • Tehnologija MAX AIRFLOW: Ekstra visoko kućište kosilice za najbolje rezultate hvatanja i košnje
  • 4INONE funkcija: košnja, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje
  • Snažan Honda motor s velikom rezervom snage
  • 7-struko centralno podešavanje visine rezanja jednom rukom

Velike rezerve snage zahvaljujući posebno snažnom Hondinom motoru

Sa svojim iznimno pouzdanim i snažnim Honda GCV motorom, vrtovi do 1.800 m² mogu se kositi udobno i učinkovito. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući vodećim načelima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji". Modelu solo® by 5274 VS-H pouzdanost i najveća moguća udobnost nisu strane, te ga izdvajaju u svojoj klasi.
 

Vrhunska košnja do savršenstva - bez kompromisa

Našu solo® by AL-KO benzinsku kosilicu 5274 VS-H karakterizira niz značajki i prednosti. Košnja, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4INONE. Veliki XXL glatki kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani upravljač s vrhunskim kokpitom povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by AL-KO 5274 VS-H. Gumirano područje rukohvata i prozirni kokpit pomažu u tome. Upotreba mnogih robusnih aluminijskih komponenti kao što su: B. priključak upravljača, prednja ručka za nošenje i podešavanje visine upravljača čine ovu kosilicu sa širinom rezanja od 51 cm vrlo izdržljivom.
Mega-snažan motor Honda GCV. Kontinuirano promjenjiva brzina - idealno za vaše pojedinačne primjene. Košnja, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4INONE. Veliki XXL glatki kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani upravljač s vrhunskim kokpitom povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by AL-KO 5274 VS-H. Gumirano područje rukohvata i prozirni kokpit koja pomaže u tome. Upotreba mnogih robusnih aluminijskih komponenti kao što su: B. priključak upravljača, prednja ručka za nošenje i podešavanje visine upravljača čine ovu kosilicu sa širinom rezanja od 46 cm vrlo izdržljivom. Čak ćete pronaći ogromnu stabilnost u poklopcima.
 

Kupnja solo® by AL-KO 5274 VS-H benzinske kosilice i alternative

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5274 VS-H u našoj online trgovini s vrhunskom uslugom ili od jednog od naših specijaliziranih trgovaca u vašoj blizini. Ako želite kosilicu s kućištem od tlačno lijevanog aluminija, preporučujemo solo® by AL-KO 5352 VS Alu s brojem artikla 127632.
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127720
EAN 4003718064896
Kučište, materijal čelik
Cockpit na ručki s kokpitom pro
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 51 CM
Radna širina u cm 51 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA
Funkcija 4u1

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 4.5 KMH
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Kotači s kugličnim ležajevima DA

Working area

Za površine do qm 1800 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 70 L
Materijal koša Plastika/platno
Max Airflow Technologija Ja

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 0.91 L
Električni start NE
Motor ccm 201
Motor o/min 2900
Snaga kW 3.8 KW
Model motora 034
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora
snaga uređaja u kW 3.8

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (10.12MB)
Preuzmi (3.35MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (675.83KB)
Br. art.: 113875 Male količine
33,00 EUR
Br. art.: 113807 Raspoloživo
18,00 EUR
Br. art.: 112901 Raspoloživo
11,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.