solo® by AL-KO priključna štapna pila CSA 130 MT za 130 MT

Broj. art.:: 127635 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nastavak za solo® by AL-KO benzinski višenamjenski alat MT 130
  • Pogodno 7-struko podešavanje kuta rezanja pritiskom na gumb
  • Dužina mača 25 cm
  • 10" Oregon lanac
  • Automatsko podmazivanje lanca

Često se kupuje zajedno sa ...

104,00 EUR
Ovaj proizvod
19,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

442,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Proširite svoj solo® by AL-KO 130 MT benzinski višenamjenski alat s nastavkom lančane pile CSA 130 MT

S ovom lančanom pilom možete proširiti svoje područje primjene na drveće i grane - čak i piljenje iznad glave. Zahvaljujući sustavu za brzu izmjenu, vaša benzinska motorna kosa može se u trenu pretvoriti u lančanu pilu.

Fleksibilno podešavanje kuta s visokokvalitetnom opremom za rezanje

Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju kuta, zajamčeno je veliko radno područje. Podešavanje kuta jednostavno za korištenje dolazi na svoje, posebno kod nakrivljenih stabala. Funkcija 7-struko podesivog kuta omogućuje radni radijus od oko 93 stupnja. Visokokvalitetna mač i lanac od 25 cm kvalitetnog brenda Oregon omogućuju vam jednostavno rezanje grana na velikim visinama. Osim toga, automatsko podmazivanje lanca štedi vrijeme na poslu - jednostavno napunite spremnik ulja od 120 ml i gotovi ste.

S dodatnim produžetkom MTA 130 MT (br. artikla 127637) možete doseći još više.

Kupite samostalni dodatak za škare AL-KO CSA 130 MT i alternative

Nastavak lančane pile CSA 130 MT možete kupiti u našoj web trgovini ili kod specijaliziranog trgovca. Ako želite svoj benzinski višenamjenski alat proširiti nastavkom za škare za živicu, HTA 130 MT, to je dostupno pod art. 127636.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127635
EAN 4003718063035
Neto težina u kg 2 KG
Bruto težina u kg 2.92 KG
Napinjanje lanca s alatom
Lančana pila 3/8"
Podjela Podjela
Podešavanje kuta Da
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro

Cutting System

duljina mača u cm 25 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (5.22MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (141.26KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.