solo® by AL-KO produžetak cijevi osovine MTA 42.2

Broj. art.:: 127647 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Produžna cijev za škare za živicu HTA 4245.2 i lančane pile CSA 4220.2
  • Dodatno proširenje za 80 cm
  • Robusna aluminijska cijev
  • Jednostavna montaža bez alata

Ciljajte visoko sa solo® by AL-KO produžetak osovine MTA 42.2

Radite li s našim solo® by AL-KO akumulatorskim alatom MT 42.2? Zatim možete produžiti doseg za 80 cm s ovim stilom produžetka. Lako proširite svoj radijus djelovanja kada koristite solo škare za živicu AL-KO HTA 4245.2 ili nastavak lančane pile CSA 4220.2.

Umetnite produžni dio u osovinu višenamenskog alata i gotovi ste.

Nastavak osovine izrađen je od robusnog aluminija i stoga osigurava dug vijek trajanja.

Kupite solo produžetak cijevi AL-KO MTA 42.2 i alternative

Ovu produžnu ručku solo od AL-KO MTA 42.2 možete kupiti u našoj online trgovini ili kod specijaliziranog trgovca.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127647
EAN 4003718063127
Neto težina u kg 0.5 KG
Duljina u cm bez pakiranja 80 CM
Bruto težina u kg 0.66 KG
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.