solo® by AL-KO Robolinho® 1423 W

Broj. art.:: 127697 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 1400 m². Tih šapat pri košnji s 60 dB(A)
  • Sigurnosni senzori štite od ozljeda i krađe
  • Jednostavna montaža i rukovanje
  • Jednostavan za rukovanje pomoću aplikacije AL-KO inTouch putem WiFi-a.
  • Visoka manevarska sposobnost i mala težina. Savladava uske prolaze od 60 cm
  • Učinkovito kosiüte s dvostrukom oštricom. Nosi se s nagibima do 45% zahvaljujući gaznim kotačima visoke trakcije

Kompaktan i okretan. Robolinho® 1423 W brine se za vaš vrt potpuno automatski. Zahvaljujući inteligentnoj vezi sa sustavima Smart Garden, ne samo da će vaš travnjak biti pouzdano pokošen, već ćete imati i puno slobodnog vremena.

Povezivanje: s novom Robolinho® robotskom kosilicom s omogućenom aplikacijom, vrt se inteligentno brine i Smart Garden postaje stvarnost. Moguća kontrola putem AL-KO inTouch aplikacije putem WiFi kućne mreže ili putem Amazon Alexa.

Čudesna košnje s aplikacijom Smart Garden - robotska kosilica Robolinho® 1423 W

Robolinho® 1423 W razvili su naši inženjeri u Njemačkoj, a proizveli naši stručnjaci u Austriji - na taj način mi u AL-KO Gardentechu osiguravamo da mi u AL-KO Gardentechu jamčimo samo najbolju kvalitetu za naše kupce. Izdržljive komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem u svakodnevnoj njezi travnjaka u vašem vrtu. Robotska kosilica vrlo je jednostavna za instalaciju, i bazna stanica i Smart Gardening priključak brzo su spremni. Naš sofisticirani softver i intuitivan rad olakšavaju vam brigu o vašem travnjaku i to kada i gdje to želite.

Tehnički detalji robotske kosilice Robolinho® 1423W

Inteligentna njega vrta i pametno vrtlarstvo dio su sadašnjosti s Robolinho® 1423 W: zahvaljujući već instaliranom hardveru robotske kosilice, jednostavno povezivanje putem aplikacije AL-KO inTOUCH moguće je bez ikakvih problema. Cijela stvar radi udobno putem vašeg WiFi-ja. Tih rad bez emisija jamči ugodan rad, a energiju dobiva iz snažne i izdržljive litij-ionske baterije od 5 Ah / 25,2 V. To znači da robotska kosilica iz AL-KO-a može bez ikakvih problema raditi i državnim praznicima ili noću. Posebno razvijena tehnologija kretanja uparena sa širinom rezanja od 23 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 1400 m². Prepreke poput drveća ili nagiba do 45% lako se svladavaju. Dvostruka kosilica s reverzibilnim noževima, za četiri puta duži vijek trajanja. Imajte na umu: kada kupujete naše solo® by AL-KO robotske kosilice, obujam isporuke ne uključuje niti klinovi niti graničnu žicu.

Visina rezanja može se beskonačno podešavati od 25 mm do 55 mm, što vam omogućuje da prilagodite duljinu vašeg travnjaka svojim osobnim željama. DCS (Double-Cut-System) koji je razvio AL-KO osigurava savršen rez, a pokošena trava se usitnjava u kućištu kosilice i vraća na travnjak kao biološko gnojivo. Zbog toga ne morate odlagati pokošenu travu s Robolinho® 1423 W. Pouzdana sigurnosna tehnologija robotske kosilice nudi maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.

Kupite Robolinho® 1423 W i alternative

Jednostavno kupite robotsku kosilicu Robolinho® 1423W u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u svojoj blizini. Moguća je kompletna montaža od strane našeg specijaliziranog trgovca. Robolinho® 2000 W je ekološki prihvatljiva podrška za održavanje vašeg travnjaka. Imate li travnjak površine do 2300 četvornih metara? Zatim preporučujemo solo® od AL-KO Robolinho® 2323W.

Naše prednosti za vas

Smart Garden veza: s novim Robolinho® modelima s omogućenom aplikacijom, vrt se inteligentno održava i Smart Garden postaje stvarnost. Upravljajte putem aplikacije AL-KO inTouch putem vaše kućne WiFi mreže i također putem Amazon Alexa.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Vrhunska usluga dostave AL-KO: Našu obitelj Robolinho® dostavlja naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127697
EAN 4003718064285
Neto težina u kg 8.9 KG
Širina u cm bez pakiranja 43 CM
Duljina u cm bez pakiranja 63 CM
Visina bez ambalaže u cm 27 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 5
Vrijeme punjenja 90 MIN
Vrijeme rada u min. 140 MIN
Napon baterije V 25.2 V

Working area

Maksimalna nagib u % 45 %
Broj poćetnih točaka 6
Za površine do qm 1400 QM

Mowing System

Radna širina, cm 23 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
EKO način rada DA

Smart Features

Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Senzor za kišu DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (17.02MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.98MB)
Br. art.: 127465 Opet raspoloživo od 16.08.2024
36,00 EUR
Br. art.: 127335 Opet raspoloživo od 16.07.2024
219,00 EUR
Br. art.: 127699 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 119461 Raspoloživo
19,00 EUR
Br. art.: 119990 Raspoloživo
129,00 EUR
Br. art.: 127676 Uskoro dostupno
21,00 EUR
Br. art.: 127544 Raspoloživo
46,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.