solo® by AL-KO Robolinho® 520 W

Broj. art.:: 127695 Spremno za otpremu
expected to be with you on 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 500 m². Tih šapat prilikom košnje s 60 dB(A)
  • Jednostavna instalacija i rad
  • Jednostavan za rukovanje pomoću aplikacije AL-KO inTouch putem WiFi-a.
  • Visoka manevarska sposobnost i mala težina.
  • Dugi vijek trajanja noža zahvaljujući geometriji s rotacijom desno-lijevo. Nosi se s nagibima do 35% zahvaljujući gaznim kotačima visokog prianjanja

Mali, kompaktan i okretan. Robolinho® 520W brine se za vaš vrt potpuno automatski. Zahvaljujući inteligentnoj vezi sa sustavima Smart Garden, ne samo da je vaš travnjak pouzdano pokošen, nego u isto vrijeme dobivate i slobodno vrijeme.

Veza Smart Garden: s Robolinho® robotskom kosilicom s omogućenom aplikacijom, vrt se inteligentno održava i Smart Garden postaje stvarnost. Moguća kontrola putem AL-KO inTouch aplikacije putem WiFi kućne mreže ili putem Amazon Alexa.

Čudesna košnja i povezanost na Smart Garden – robotska kosilica Robolinho® 520W

Robolinho® 520W razvili su naši inženjeri u Njemačkoj, a proizveli naši stručnjaci u Austriji - na taj način mi u AL-KO Gardentechu jamčimo samo najbolju kvalitetu za naše kupce. Izdržljive komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem u svakodnevnoj njezi travnjaka u vašem vrtu. Robotska kosilica vrlo je jednostavna za instalaciju, i bazna stanica i Smart Gardening priključak brzo su spremni. Naš sofisticirani softver i intuitivan rad olakšavaju vam brigu o vašem travnjaku i to kada i gdje to želite. 

Tehnički detalji robotske kosilice Robolinho® 520 W

Inteligentna njega vrta i pametno vrtlarstvo dio su sadašnjosti s Robolinho® 520W: zahvaljujući već instaliranom hardveru robotske kosilice, jednostavno povezivanje putem aplikacije AL-KO inTOUCH moguće je bez ikakvih problema. Cijela stvar radi udobno putem vašeg WiFi-ja. Tih rad bez emisija jamči ugodan rad, a energiju dobiva iz snažne i izdržljive litij-ionske baterije od 2,2 Ah / 18 V. To znači da robotska kosilica tvrtke AL-KO može bez problema raditi i državnim praznicima. Posebno razvijena tehnologija kretanja uparena sa širinom rezanja od 20 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 500 m². Prepreke poput drveća ili nagiba do 35% lako se svladavaju. 4 puta duži vijek trajanja noža. Imajte na umu: kada kupujete naše solo® by AL-KO robotske kosilice, obujam isporuke ne uključuje niti klinovi niti graničnu žicu.

Visina rezanja može se beskonačno podešavati od 25 mm do 55 mm, što vam omogućuje da prilagodite duljinu vašeg travnjaka svojim osobnim željama. Tehnologija rezanja osigurava savršen rez, a pokošena trava se usitnjava u kućištu kosilice i vraća na travnjak kao biološko gnojivo. Zbog toga ne morate odlagati pokošenu travu s Robolinho® 520W. Pouzdana sigurnosna tehnologija robotske kosilice nudi maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.

Kupite Robolinho® 520W i alternative

Jednostavno kupite robotsku kosilicu Robolinho® 520W u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u svojoj blizini. Moguća je kompletna montaža od strane našeg specijaliziranog trgovca. Robolinho® 520W je ekološki prihvatljiva podrška za održavanje vašeg travnjaka. Imate li travnjak površine do 800 četvornih metara? Zatim preporučujemo solo® od AL-KO Robolinho® 822W.

Naše prednosti za vas

Veza Smart Garden: s Robolinho® modelima s omogućenom aplikacijom, vrt se inteligentno održava i Smart Garden postaje stvarnost. Upravljajte putem aplikacije AL-KO inTouch putem vaše kućne WiFi mreže i također putem Amazon Alexa.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode dostavlja naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127695
EAN 4003718064261
Neto težina u kg 8 KG
Visina bez ambalaže u cm 27 CM
Duljina u cm bez pakiranja 63 CM
Širina u cm bez pakiranja 43 CM
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 2.2
Vrijeme punjenja 45 MIN
Vrijeme rada u min. 50 MIN
Napon baterije V 18 V

Working area

Maksimalna nagib u % 35 %
Broj poćetnih točaka 3
Za površine do qm 500 QM

Mowing System

Radna širina, cm 20 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
EKO način rada NE

Smart Features

Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Senzor za kišu DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (17.02MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.98MB)
Br. art.: 127676 Raspoloživo
21,00 EUR
Br. art.: 127466 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 127699 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 127465 Opet raspoloživo od 23.07.2024
36,00 EUR
Br. art.: 119462 Raspoloživo
59,00 EUR
Br. art.: 119990 Raspoloživo
129,00 EUR
Br. art.: 119461 Raspoloživo
19,00 EUR
Br. art.: 127335 Opet raspoloživo od 24.06.2024
219,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.