solo® by AL-KO Set za memorijsku funkciju visine rezanja

Broj. art.:: 127740 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pouzdano i sigurno podešavanje visine rezanja
  • Nema više slučajnog mijenjanja visine rezanja
  • S lako čitljivom upravljačkom pločom
  • Veliko olakšanje pri radu zahvaljujući ovoj inovativnoj funkciji
  • za solo by AL-KO Premium traktore

Jednostavno ga pametno naknadno opremite. Naša inovativna funkcija memoriranja visine rezanja

Olakšajte si rad s našom memorijskom funkcijom koja omogućuje pouzdanije i brže podešavanje visine rezanja. Spremite željenu visinu rezanja i spriječite slučajne promjene visine rezanja. Zvučni signal upozorenja kada se visina rezanja promijeni. Zahvaljujući kontrolnom prozoru uvijek imate pregled postavljene visine rezanja. Prikladni dodaci za solo traktore AL-KO iz serije Premium iz 2013.

Kupite AL-KO funkciju memoriranja visine rezanja i pronađite alternative

Kupite sada funkciju memoriranja visine rezanja u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Za dodatnu udobnost preporučujemo naše naslone za ruke (br. artikla 127730).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127740
EAN 4003718064957
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (11.19MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.