solo® by AL-KO T 15-95.4 HD-A PREMIUM Pro

Broj. art.:: 127705
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Inovativna funkcija memorije visine rezanja
  • Udobno, podesivo sjedalo
  • Kontrole lako dostupne sa sjedala
  • Koš za skupljanje velikog volumena sa zvučnim signalom razine punjenja
  • Tehnologija MaxAirflow za optimalan transport trave u posebno veliku košaru za travu od 310 litara
  • Kosište s kugličnim ležajem i niskim vibracijama s motorom od 7,7 kW
  • AL-KO Pro 450 motor s uljnom pumpom za zupčanike za dulji vijek trajanja

Lifting novog dizajna. Vrlo blizu automobila - naš solo® by AL-KO traktor T 15-95.4 HD-A

Novi facelift čini traktor gotovo sličnim automobilu sa svojim novim LED trakama za vožnju po danu. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući vodećim načelima "proizvedeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji".

Svestrani uređaj s izvrsnim premium značajkama

Izbjegnite neželjeno košenje previsoko ili prenisko s našom novom inovativnom funkcijom memoriranja visine rezanja. Lako podešavanje i jasno očitavanje visine rezanja. Dobivate maksimalnu udobnost sjedenja na našem vrhunskom sjedalu koje se može prilagoditi vašim potrebama. Sada sa super udobnim naslonima za ruke (dodatna oprema). Postignite maksimalnu ergonomiju s intuitivno postavljenim bočnim papučicama s nožnim hidrostatskim prijenosom, kao i dubokim prolazom koji uključuje puno prostora za noge.

S 95 cm širokim kućištem za košnju s dva noža i posebno velikom brzinom, čak i veliki vrtovi do 7000 m² mogu se učinkovito kositi. Zimi se kućište za košenje može jednostavno ukloniti radi održavanja ili korištenja traktora kao vozila za čišćenje snijega. Stražnji kotači od 20 inča osiguravaju dobro napredovanje na bilo kojem terenu i na svakoj podlozi. Visina rezanja može se jednostavno namjestiti u 7 razina od 30 mm do 90 mm.

Traktor  T 15-95.4 HD-A pokreće motor AL-KO Pro 450 od 7,7 kW. Dostupan vam je širok izbor dodatne opreme, poput tempomata, pametnog kokpita, električnog pražnjenja kutije. Kao i kolica za prikolice, rasipači gnojiva, snježni plugovi i vrtni valjci.

Kupite solo® od AL-KO  T 15-95.4 HD-A i alternative

Jednostavno kupite traktor za travu T 15-95.4 HD-A u našoj online trgovini s vrhunskom uslugom ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca u vašoj blizini. Ako želite ovaj traktor sa snažnijim 2-cilindričnim motorom, preporučujemo T 18-95.6 HD V2 (broj artikla 127706).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode dostavljaju naši stacionarni, regionalni specijalizirani trgovci. Naša vrhunska usluga dostave (pogledajte uvjete za više detalja) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt kao i upute o rukovanju uređajem kada je spreman za upotrebu. > pročitajte više

 

1

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127705
EAN 4003718064766
Duljina u cm bez pakiranja 251 CM
Visina bez ambalaže u cm 117 CM
Širina u cm bez pakiranja 100 CM
snaga uređaja u kW 7.7
Dimenzija duljina kartona cm 222 CM
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin
Električno pražnjenje koša NE
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 310 L
Materijal koša Plastika/platno

Traction System

Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Brzina naprijed maks.km/h 11 KMH
Pogon Nožni hidrostat T3
S blokadom diferencijala NE
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6

Lighting

Radna Svjtla Reflektor

Mowing System

Radna širina, cm 95 CM
Radna širina u cm 95 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje Opcionalno
Bočno izbacivanje NE
Vrsta reznog mehanizma standardno

Bump Protection

GT_STOSSSTANGE optional

Smart Features

Povezivanje nema
Komplet za naknadnu ugradnju na smart-connect AL-KO smart-connect Bluetooth
Vrsta prikaza nema

Working area

Za površine do qm 7000 QM
Automatski prigušivač dostupan NE
Volumen spremnika goriva, l 8 L
Električni start DA
Motor ccm 452
Motor o/min 2600
Snaga kW 7.7 KW
Model motora AL-KO Pro 450
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.