solo® by AL-KO T 22-103.3 HD-A V2 COMFORT pro

Broj. art.:: 127692
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Visoka razina udobnosti zahvaljujući lako dostupnim kontrolama i bezstupanjskom nožnom hidrostatu
  • Udobno sjedalo podesivo bez alata uključujući puno prostora za noge
  • Tehnologija MaxAirflow za optimalan transport trave u 250-litarskom sakupljaču trave
  • Široki kotači za optimalan napredak košnje i izvrsnu trakciju
  • Pouzdano kosište s 2 oštrice s kugličnim ležajem
  • Jednostavna pretvorba u zimski rad (primjer s ralicom za snijeg)
  • Dodatna oprema: klin za malčiranje za malčiranje trave
  • Motor AL-KO Pro 700 s integriranom uljnom pumpom i uljnim filtrom za dulji vijek trajanja
  • LED prednje svjetlo s 10 puta većom svjetlinom

U novom dizajnu - solo® by AL-KO traktor T 22-103.3 HD-A V2

Nova generacija naših traktora Comfort pro blista u novom sjaju zahvaljujući novom pokrovom motora inovativnog dizajna. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući ključnim ciljevima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji".

Učinkovita košnja s poboljšanom ergonomijom

Učinkovito kosite zahvaljujući tehnologiji MaxAirflow koja omogućuje bolji transport pokošene trave u koš za  travu. To znači da se koš za travu mora manje prazniti. Teleskopska poluga za pražnjenje koša  može se gurnuti do kraja pomicanjem podešavanja visine u stranu. Ovo potpuno prazni koš.

Traktor T 22-103.3 HD-A V2 pokreće 2-cilindrični motor AL-KO Pro od 12,2 kW - s integriranom uljnom pumpom i uljnim filtrom za dulji vijek trajanja. Visina rezanja se može podesiti u 6 visina od 30 mm do 80 mm jednom rukom. Još jedna prednost u pogledu udobnosti su lako dostupne komande, bezstupanjski nožni hidrostat i nizak prolaz, uključujući puno prostora za noge.

Velika koš za skupljanje trave od 250 litara može se isprazniti izravno s podesivog vozačevog sjedala pomoću teleskopske ručke. Tehnologija MaxAirflow osigurava optimalan transport trave u koš za prikupljanje to omogučava visoku učinkovitost i malo praznih vožnji pri radu s traktorom. Kada je koš za sakupljanje trave puna, zvučni signal pokazuje da koš treba na vrijeme isprazniti. Velike stražnje gume od 18" osiguravaju dobro prianjanje i dobar napredak na bilo kojoj podlozi i terenu. Izdržljivo kućište kosišta izrađeno od čeličnog lima uključuje dvije oštrice za čisto rezanje trave i može se ukloniti u nekoliko jednostavnih koraka. Snježni plug i mnogi drugi korisni dodaci iz naše ponude pribora mogu se uz malo napora pričvrstiti na traktor T 22-103.3 HD-A V2, primjerice zimi.

Kupite solo® od AL-KO traktor T 22-103.3 HD-A V2 i alternative

Jednostavno kupite traktor T 22-103.3 HD-A V2 u našoj online trgovini s vrhunskom uslugom ili od jednog od naših specijaliziranih trgovaca u vašoj blizini. Ako želite traktor s drugačijim motorom, preporučujemo solo® by AL-KO traktor T 16-103.3 HD V2 (kat. broj.127691).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode dostavlja naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za upotrebu. > čitaj dalje

Vaše prednosti

Efficient mowing

Efficient mowing

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji, košara za travu od 250 litara se učinkovito puni i potrebno je manje vremena da se isprazni.

Outstanding design

Outstanding design

Upečatljiv izgled, jasne linije i izvrsna izrada čine naše traktorske kosilice privlačnim za oko - i to na dugo vrijeme.

Less power requirement

Less power requirement

Zahvaljujući novoj točki okretanja, potrebna je manja sila za pražnjenje velikog sakupljača trave od 250 litara. Nova brava kutije također olakšava pričvršćivanje i odvajanje i pruža dodatnu sigurnost.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Comfortable Access

Comfortable Access

Naši traktori za travu dizajnirani su tako da se lako montiraju i demontiraju, a istovremeno pružaju visok stupanj prostora za noge za udobnost tijekom korištenja.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

Koš za travu, velikog volumena sa zvučnim signalom razine punjenja upozorava korisnika da se koš napunio.

Precise steering and wide Tyres

Precise steering and wide Tyres

Posebno velike gume osiguravaju optimalnu trakciju na bilo kojoj površini i stoga stvaraju manje kolotraga.

LED Headlights

LED Headlights

Sjajna LED prednja svjetla nude najbolje radno svjetlo čak iu mraku. Osobito su korisni kada koristite traktor za zimsku službu.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 103 CM
Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 700
Motor ccm 708
Snaga kW 12.2 KW
Motor o/min 2450
Pogon Nožni hidrostat T3
Električni start DA
broj cilindara 2
Povezivanje nema
Prihvatna košara, l 250 L
Širina u cm bez pakiranja 110 CM
Vrsta prikaza nema
Duljina u cm bez pakiranja 239 CM
Električno pražnjenje koša NE
Visina bez ambalaže u cm 114 CM
Materijal koša Plastika/platno
Za površine do qm 8000 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje Opcionalno
Volumen spremnika goriva, l 7 L
Bočno izbacivanje NE
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
snaga uređaja u kW 12.2
S blokadom diferencijala NE
Košara s prikazom punjenja DA
Komplet za naknadnu ugradnju na smart-connect Nije dostupan
Primer NE
Radna Svjtla LED
Dimenzija duljina kartona cm 196.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Automatski prigušivač dostupan NE
Radna širina, cm 103 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro
GT_STOSSSTANGE yes
Upute za uporabu Preuzmi (27.66MB)
Preuzmi (17.9MB)
Preuzmi (21.85MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (213.2KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.