solo® by AL-KO Tempomat za traktorsku kosilicu

Broj. art.:: 127729 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Savršena kontrola brzine
  • Može se naknadno opremiti na solo traktorom AL-KO iz Premium serije (od godine proizvodnje 2013.)
  • Može se naknadno opremiti na solo traktorom AL-KO iz Premium serije (od godine proizvodnje 2013.)

Ugodna udobnost zahvaljujući tempomatu

Može se naknadno opremiti na solo AL-KO traktorima iz serije Premium od 2013. nadalje. Opustite se na dugim ravnim vožnjama uz ovaj tempomat. To vam daje savršenu kontrolu brzine.

Kupite AL-KO tempomat i pronađite alternative

Kupite tempomat za traktor sada u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Za dodatnu udobnost preporučujemo naše naslone za ruke (br. artikla 127730 ili 127732).)

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127729
EAN 4003718064964
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (13.7MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.