Teleskopski štap AL-KO GS 7,2 Li

Broj. art.:: 113477
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Zahvaljujući produžnom štapu od laganog i stabilnog aluminija i dugačke dionice mogu se šišati lagano i bez napornog sagibanja. Robustan
  • Ergonomski
  • Promišljen

Thanks to the extension handle made from lightweight, robust aluminium, you can trim even long stretches easily and without the discomfort of bending over while uisng the GS 7.2 Li multi-cutter.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113477
EAN 4003718056655
Duljina u cm bez pakiranja 92 CM
Marka AL-KO

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (1.04MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.