Hochgrastraktor | solo® by AL-KO Rasentraktoren

solo® by AL-KO Traktorska kosilica za visoku travu

Grm ili visoka trava? Ona sve može!

Br. art.: 127709 Opet raspoloživo od 19.06.2024
5.799,00 EUR

Evo što naša traktorska kosilica za visoku travu može:

Robusna asinkrona jedinica za rezanje s 3 noža

Kosište traktorske kosilice može se nositi sa svakom travom i zahvaljujući nožu debljine 5mm, posebno je izdržljiva čak i na teškom terenu. Četiri kontaktna valjka na kosištu osiguravaju ispravnu ravnotežu, čak i na neravnom terenu. 

Kotači traktorskog profila za najbolju trakciju

Profil guma traktorske kosilice povećava trakciju i time poboljšava napredovanje na teškom terenu i posebno visokoj travi. 

Očuvanje biološke raznolikosti

Tko rjeđe kosi, čuva stanište za pčele i druge kuce. Traktorska kosilica za visoku travu idealna je za površine koje se rijetko kose i prikladna je za npr. voćnjake, neobrađene ili male poljoprivredne površine do kojih druge traktorske kosilice ne mogu doći. 


Inovativno i izdržljivo

Vjerni našem obećanju kvalitete razvijamo traktorske kosilice za udobnu i dugotrajnu uporabu. Koristimo samo visokokvalitetne komponente, kao što je naš patentirani okvir C-profila i naš patentirani mehanizam za zaštitu prijenosa. 

Više informacija >

Pretvorite svoju solo® by AL-KO Premium Pro traktorsku kosilicu u traktorsku kosilicu za visoku travu!

Dostupan pribor za solo® by AL-KO traktorsku kosilicu T 22-110.4 HDH-A V2:

Br. art.: 119600 Raspoloživo
1.049,00 EUR
Br. art.: 113870 Raspoloživo
399,00 EUR
Br. art.: 113874 Opet raspoloživo od 19.06.2024
219,00 EUR
Br. art.: 113861 Male količine
199,00 EUR
Br. art.: 113862 Opet raspoloživo od 19.06.2024
199,00 EUR

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.