Neue Premium Pro Traktoren | solo® by AL-KO Rasentraktoren

Novi Premium Pro traktorske kosilice

Maksimalna snaga za velike vrtove

Na temelju povratnih informacija dugogodišnjih kupaca, naše nove traktorske kosilice Premium Pro na tržište će u sezoni 2024. doći s potpuno novim izgledom i brojnim tehničkim poboljšanjima. 

Možete postići savršeni rez za gotovo svaki izazov, bez obzira na to želite li kositi posebno velike površine ili visoku travu ili morate svladati strme uspone. Pametni kokpit informira vas o svim važnim aspektima traktorskih kosilica ili vašeg procesa košnje tijekom košnje i nakon nje. 

Uvjerite se sami u novu generaciju traktorskih kosilica Premium Pro!

" frameborder="0">

Ovo je novo:

Inovativni dizajnⒹ

Nove Premium Pro traktorske kosilice impresivnog su oblika i izgledaju poput velikog brata Comfort Pro traktorskih kosilica. Posebno je upečatljiv LED sustav sa svojim svijetlim LED trakama kao stalnim dnevnim svjetlima. 

Povećana brzina

Optimiziran prijenosni omjer omogućuje veću brzinu, koja se učinkovito prenosi na stražnju osovinu zahvaljujući optimiziranom usmjeravanju remena. To ne znači samo bržu vožnju, već i bržu košnju - za maksimalnu učinkovitost pri vrtlarenju. 

Poboljšano vođenje remenice

Povećali smo kut omotavanja prijenosne remenice za 40°. Ova nova vodilica remena poboljšava pogon i smanjuje gubitke - za pouzdane performanse vaše traktorske kosilice, čak i pod ekstremnim uvjetima. 

Nasloni za ruke

Posebno ćete cijeniti udobne naslone za ruke kada kosite velike površine. Podesivi su po visini i stoga se mogu individualno prilagoditi. Naravno, temeljito smo testirali stabilnost. 

Memorijska funkcija za podešavanje visine rezanja

Spremite željenu visinu rezanja i sprječite slučajni rad na drugoj visini. Svidjet će vam se ova funkcija, posebno kada radite dugo. Zahvaljujući kontrolnom prozoru uvijek imate pregled postavljene visine rezanja. 

Maksimalno je dovoljno dobro s Premium Pro traktorskim kosilicama!

Maksimalna izvedba

Premium Pro traktorske kosilice pokreću iznimno snažni motori koji vam omogućuju svladavanje čak i velikih izazova. Čak ni gusta trava nije problem. 

Učinkovita košnja zahvaljujući tehnologiji MaxAirflow 

Zahvaljujući povećanoj brzini (do 13 km/h), širokom kućištu (do 125 cm) i tehnologiji MaxAirflow  za najbolji transport pokošene trave u prihvatnu košaru iznimno velikog volumena (310 litara), naše Premium Pro traktorske kosilice su među najučinkovitijima na tržištu. 

Maksimalna ergonomija

Za pouzdaniju i bržu prilagodbu visine košnje, prilagodba visine košnje je opremljena funkcijom memorije koja održava željenu visinu košnje. Pedale su raspoređene jedna do druge, kao što biste i očekivali od automobila. Pražnjenje velike prihvatne košare za sakupljanje trave posebno je praktično zahvaljujući opcionalnom naknadnom elektronskom pražnjenju spremnika pomoću kojega možete otvoriti prihvatnukošaru samo jednim dodirom. 

Maksimalna fleksibilnost

S našim širokim izborom dodataka posebno ste fleksibilni: bilo da se radi o korištenju u zimskim uvjetima, u iznimno visokoj travi, na strmom terenu ili u nezgodnim situacijama - imamo pravu dodatnu opremu za traktorske kosilice Premium Pro za svaku primjenu. 

Inovativno & izdržljivo

Vjerni našem obećanju kvalitete, razvijamo traktorske kosilice za udobnu i dugotrajnu upotrebu. Koristimo samo visokokvalitetne komponente, kao što je naš patentirani okvir C-profila i naš patentirani mehanizam za zaštitu prijenosa. 

Više informacija >

Nove Premium Pro traktorske kosilice:


Premium Pro traktorske kosilice s stražnjim izbacivanjem

Prednost stražnjeg izbacivanja

Želite li prikupiti pokošenu travu?
Onda imate koristi od velike prihvatne košare za prikupljanje trave od 310 l novih Premium Pro traktorskih kosilica sa stražnjim izbacivanjem. 

Premium Pro traktorske kosilice s bočnim izbacivanjem

Prednost bočnog izbacivanja

Želite li brzo pokositi velike površine bez pražnjenja prihvatne košare za travu? Onda su naše traktorske kosilice s bočnim izbacivanjem vaš idealan partner. Trava se izbacuje u stranu i omogućuje izuzetno brz rad. 

Br. art.: 127709 Opet raspoloživo od 24.06.2024
5.799,00 EUR
Specijalne traktorske kosilice iz Premium Pro serije

Traktorske kosilice za visoku travu

Više informacija >

Traktorske kosilice s blokadom diferencijala

Više informacija >

Pametne traktorske kosilice

Više informacija >

Prikladan pribor:


Bilo da je u pitanju visoka trava, vlažno tlo ili zimski uvjeti - nema problema! Traktorske kosilice postaju izuzetno fleksibilne upotrebom našeg širokog asortimana dodatne opreme. Koristite svoju traktorsku kosilicu na primjer zimi za čišćenje snijega ili ljeti za prijevoz vašeg vrtnog pribora s našom kombiniranom  prkolicom. 

Premium Pro ekskluzivni pribor
Br. art.: 119602 Opet raspoloživo od 24.06.2024
429,00 EUR
Ostali pribor
Br. art.: 113870 Raspoloživo
399,00 EUR
Br. art.: 113878 Raspoloživo
419,00 EUR
Br. art.: 113874 Opet raspoloživo od 24.06.2024
219,00 EUR
Br. art.: 113880 Opet raspoloživo od 24.06.2024
299,00 EUR
Br. art.: 130539 Raspoloživo
399,00 EUR
Br. art.: 113861 Male količine
199,00 EUR
Br. art.: 113862 Opet raspoloživo od 24.06.2024
199,00 EUR

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.