Cjepač drva AL-KO LSH 370/4

Broj. art.:: 113791
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ležeći cjepač drva s duljinom cijepana do 37 cm i maksimalnim pritiskom cijepanja od 4,0 t
  • Posebno sigurnan, sa zaštitnim poklopcem
  • Sigurno upravljanje dvjema rukama
  • Pokretni i štede prostor
  • Udoban rad s dodatnim potpornikom za drva

Malen, kompaktan i moćan: AL-KO pokretni ležeći cjepač drva izvrstan je u cijepanju drva za grijanje.


Ležeći cjepač drva AL-KO LSH 370/4

AL-KO ležeći cjepač drva bez izazova odrađuje svoj posao. Zaštita za ruke, upravljanje dvjema rukama i naprava za držanje drva ne samo da čine rad s našim cjepačima drva posebno sigurnim, nego i precizno cijepanje. Izdržljivi i visokokvalitetni materijali, te komponente zavarene nekoliko puta osiguravaju dug vijek trajanja cjepača drva.


Tehnički detaljii za AL-KO LSH 370/4

Ležeći cjepač drva AL-KO LSH 370/4 cijepa drva do duljine od 37 cm. Čineći to dostiže maksimalni pritisak cijepanja od 4,0 t. Radi jake konstrukcije i stabilnih materijala cjepač drva AL-KO LSH 370/4 ima težinu od cca 40 kg. Visokokvalitetno praškasto obrađeni čelični dijelovi su dobro zaštićeni od korozije. Ležeći cjepač drva pogoni se preko 230 Volt priključka i dostiže snagu motora od 1.500 Watt. Posebno sigurna, sa zaštitnim poklopcem. Štedi prostor zahvaljujući kompaknoj izvedbi. Stabilni kotači za jednostavan transport.
Unatoč sigurnim upravljanjem dvjema rukama i time povezanim smanjenju opasnosti, preporučujemo kod rada s cjepačom da se koriste zaštitne cipele, zaštitne naočale i rukavice. Pri radu s cjepačem drva obratite pažnju na stabilan i ravan teren za podlogu. Idealan i ergonomski oblikovan za rad, npr. na radnom stolu.


Gdje mogu kupiti cjepač drva AL-KO LSH 370/4 i alternative

Cjepač drva AL-KO LSH 370/4 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Idealan partner za cijepanje drva do duljine od 37 cm.
Tražite ležeći cjepač drva s duljinom cijepanja do 52 cm? Onda preporučujemo cjepač drva AL-KO LSH 520/5.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113791
EAN 4003718060768
Neto težina u kg 48 KG
maks. duljina cijepanja, mm 370 MM
MaksimalniPritisakCijepanja t 4 TO
GT_HOLZDURCHMESSER_SPALTER 50 - 250 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 97
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (10.36MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (98.22KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.