Cjepač drva AL-KO LSH 520/5

Broj. art.:: 113792 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ležeći cjepač drva s duljinom cijepana do 52 cm i maksimalnim pritiskom cijepanja od 5,0 t
  • Posebno sigurnan, sa zaštitnim poklopcem
  • Sigurno upravljanje dvjema rukama
  • Pokretni, štede prostor, ugodna visina rada
  • Udoban rad s dodatnim potpornikom za drva

Često se kupuje zajedno sa ...

379,00 EUR
Ovaj proizvod

Ukupan iznos

388,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Malen, kompaktan i moćan: AL-KO pokretni ležeći cjepač drva izvrstan je u cijepanju drva za grijanje.


Ležeći cjepač drva AL-KO LSH 520/5

AL-KO ležeći cjepač drva bez izazova odrađuje svoj posao. Zaštita za ruke, upravljanje dvjema rukama i naprava za držanje drva ne samo da čine rad s našim cjepačima drva posebno sigurnim, nego i precizno cijepanje. Izdržljivi i visokokvalitetni materijali, te komponente zavarene nekoliko puta osiguravaju dug vijek trajanja cjepača drva.


Tehnički detalji za AL-KO LSH 520/5

Ležeći cjepač drva AL-KO LSH 520/5 cijepa drva do duljine od 52 cm. Čineći to dostiže maksimalni pritisak cijepanja od 5,0 t. Radi jake konstrukcije i stabilnih materijala cjepač drva AL-KO LSH 370/4 ima težinu od cca 47 kg. Visokokvalitetno praškasto obrađeni čelični dijelovi su dobro zaštićeni od korozije. Ležeći cjepač drva pogoni se preko 230 Volt priključka i dostiže snagu motora od 2.200 Watt. Posebno sigurna, sa zaštitnim poklopcem. Štedi prostor zahvaljujući kompaknoj izvedbi. Stabilni kotači za jednostavan transport.
Unatoč sigurnim upravljanjem dvjema rukama i time povezanim smanjenju opasnosti, preporučujemo kod rada s cjepačom da se koriste zaštitne cipele, zaštitne naočale i rukavice. Pri radu s cjepačem drva obratite pažnju na stabilan i ravan teren za podlogu. Idealan i ergonomski oblikovan za rad, npr. na radnom stolu.


Gdje mogu kupiti cjepač drva AL-KO LSH 520/5 i alternative

Cjepač drva AL-KO LSH 520/5 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Idealan partner za cijepanje drva do duljine od 52 cm.
Tražite cjepač drva s većim pritiskom cijepanja? Onda preporučujemo stojeći cjepač drva AL-KO LSV 550/6.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113792
EAN 4003718060775
Neto težina u kg 47 KG
maks. duljina cijepanja, mm 520 MM
MaksimalniPritisakCijepanja t 5 TO
GT_HOLZDURCHMESSER_SPALTER 50 - 250 MM
Duljina kabela, m 1 M
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (10.36MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (98.22KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.