Akumulatorska lančana pila AL-KO CS 4030

Broj. art.:: 113616
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Savršena u ruci, moćna akumulatorska lančana pila s automatskim podmazivanjem lanca
  • Jednostavno napinjanje lanca bez alata
  • Rad s malo vibracija, uravnotežena težina i savršena ergonomija za rad bez umaranja
  • Originalni Oregon mač i lanac pile za snažan rez
  • Tiha pila, bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju s moćnim EnergyFlex akumulatorom 40 V/5 Ah (akumulator i punjač nisu uključeni)

Iznimna snaga i učinak rezanja, lagano rukovanje i održavanje, kombinirano bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju E-pogon: To su AL-KO akumulatorske lančane pile s EnergyFlex akumulatorom, univerzalni izvor energije za sve kompatibilne uređaje.


Akumulatorka lančana pila CS 4030 iznimno snažna bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju

Akumulatorska lančana pila AL-KO CS 4030 kombinira solidan učinak rezanja i visoku slobodu kretanja, tihi pogon i rad bez otrovnih ispušnih plinova.
Veliki radijus djelovanja i visoku slobodu kretanja zahvaljujući akumulatorskom pogonu; bez ometanja kabela, te bez mogućnosti slučajnog reza kabela. Moćan EnergyFlex akumulator pogoni snažan E-motor, te je time lančana pila CS 4030 bez otrovnih ispušnih plinova prava alternativa benzinskoj lanačanoj pili.
Za vašu sigurnost: Sigurno rukovanje u svim situacijama je glavni prioritet za ugodan rad bez nesreće. Stoga je lančana pila CS 4030 opremljena sistematskom kočnicom i štitnikom za ruke s brzim zaustavnikom lanca – dva učinkovita mehanizma zaštite.


Tehnički detalji za AL-KO lanačanu pilu CS 4030

Dugotrajan original Oregon mač s dužinom vodilice od 30 cm omogućuje brz napredak u radu, zahvalnu slobodu kretanja i rukovanje. Lanac pile Oregon 3/8"s brzinom 17 m/s osigurava glatki i čisti rez.
Lagano održavanje zahvaljujući automatskim podmazivanjem lanca, spremnika za ulje s prozorčićem kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca/mača bez alata – iskoristite vrijeme optimalno za rezanje.
Brushless-E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora.
Napunjeni litij-ionski EnergyFlex akumulator 40 V / 5 Ah osigurava rad do 40 minuta. Punjenje akumulatora za cca 120 minuta. Litij-ionski akumualtor ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja niti samopražnjenja, te je time jednostavan i ugodan za punjenje. Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017. (Akumulator nije uključen zu ovaj uređaj)


Gdje mogu kupiti AL-KO lanačanu pilu CS 4030 i alternative

Akumulatorsku lančanu pilu CS 4030 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Moćna, čista, te bez kabelova za profesionalan i „zeleni“ rad u vašem vrtu.
Ako vam je ovo prvi kupljeni EnergyFlex uređaj, potreban vam je pribor: dugotrajni 40 V akumulator (Br. Art 113280/113524) i punjač (Br. Art. 113281).

Vaše prednosti

Energy Flex

Energy Flex

Srce serije AL-KO 36 V je snažni litij-ionski akumulator prikladan za sve uređaje. Kod kosilica akumulator i punjač su priloženi, a ručni se uređaji isporučuju bez njih.

Brzo zatezanje

Brzo zatezanje

Zahvaljujući napravi za brzo zatezanje lanac se može zategnuti i prilagoditi bez alata - zato je i zamjena lanca i mača brza.

Dugovječnost i lako održavanje

Dugovječnost i lako održavanje

Električne lančane pile marke AL-KO svojim dizajnom ne nude samo savršen izgled, nego snažnim motorima i originalnim Oregon mačem i lancem nude i vrlo učinkovito rezanje i dug radni vijek. Automatsko podmazivanje lanca i kontrolno staklo spremnika za ulje uz to olakšavaju održavanje.

Dvostruka sigurnost

Dvostruka sigurnost

Zahvaljujući sistemskoj kočnici i štitniku za ruke s napravom za brzo zaustavljanje lanca u svakoj se situaciji traži maksimalna sigurnost - za udoban rad bez nezgoda.

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija Comfort
Kočnica lanca da
Podmazivanje lanca automatski
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Napinjanje lanca bez alata Da
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 30 MIN
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 101
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 87
Neto težina u kg 4.45 KG
Maks.Trajanje rada 4.0Ah u min 20 MIN
Lančana pila 3/8"
Odgovarajući remen za bateriju 113786
Podjela 3/8"
Vrsta pogona Baterija
Mksimalna brzina lanca 16.3
Vibracije ahw, m/s^2 2.1
K vrijednost (m/s^2) 2
duljina mača u cm 30 CM
Napinjanje lanca bez alata
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Akumulatorska obitelj AL-KO 36V
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.