Akumulatorska lančana pila AL-KO CS 4030

Broj. art.:: 113616
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Savršena u ruci, moćna akumulatorska lančana pila s automatskim podmazivanjem lanca
  • Jednostavno napinjanje lanca bez alata
  • Rad s malo vibracija, uravnotežena težina i savršena ergonomija za rad bez umaranja
  • Originalni Oregon mač i lanac pile za snažan rez
  • Tiha pila, bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju s moćnim EnergyFlex akumulatorom 40 V/5 Ah (akumulator i punjač nisu uključeni)

Iznimna snaga i učinak rezanja, lagano rukovanje i održavanje, kombinirano bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju E-pogon: To su AL-KO akumulatorske lančane pile s EnergyFlex akumulatorom, univerzalni izvor energije za sve kompatibilne uređaje.


Akumulatorka lančana pila CS 4030 iznimno snažna bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju

Akumulatorska lančana pila AL-KO CS 4030 kombinira solidan učinak rezanja i visoku slobodu kretanja, tihi pogon i rad bez otrovnih ispušnih plinova.
Veliki radijus djelovanja i visoku slobodu kretanja zahvaljujući akumulatorskom pogonu; bez ometanja kabela, te bez mogućnosti slučajnog reza kabela. Moćan EnergyFlex akumulator pogoni snažan E-motor, te je time lančana pila CS 4030 bez otrovnih ispušnih plinova prava alternativa benzinskoj lanačanoj pili.
Za vašu sigurnost: Sigurno rukovanje u svim situacijama je glavni prioritet za ugodan rad bez nesreće. Stoga je lančana pila CS 4030 opremljena sistematskom kočnicom i štitnikom za ruke s brzim zaustavnikom lanca – dva učinkovita mehanizma zaštite.


Tehnički detalji za AL-KO lanačanu pilu CS 4030

Dugotrajan original Oregon mač s dužinom vodilice od 30 cm omogućuje brz napredak u radu, zahvalnu slobodu kretanja i rukovanje. Lanac pile Oregon 3/8"s brzinom 17 m/s osigurava glatki i čisti rez.
Lagano održavanje zahvaljujući automatskim podmazivanjem lanca, spremnika za ulje s prozorčićem kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca/mača bez alata – iskoristite vrijeme optimalno za rezanje.
Brushless-E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora.
Napunjeni litij-ionski EnergyFlex akumulator 40 V / 5 Ah osigurava rad do 40 minuta. Punjenje akumulatora za cca 120 minuta. Litij-ionski akumualtor ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja niti samopražnjenja, te je time jednostavan i ugodan za punjenje. Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017. (Akumulator nije uključen zu ovaj uređaj)


Gdje mogu kupiti AL-KO lanačanu pilu CS 4030 i alternative

Akumulatorsku lančanu pilu CS 4030 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Moćna, čista, te bez kabelova za profesionalan i „zeleni“ rad u vašem vrtu.
Ako vam je ovo prvi kupljeni EnergyFlex uređaj, potreban vam je pribor: dugotrajni 40 V akumulator (Br. Art 113280/113524) i punjač (Br. Art. 113281).

Vaše prednosti

AL-KO 36 V

AL-KO 36 V

Srce serije AL-KO 36 V je snažni litij-ionski akumulator prikladan za sve uređaje. Kod kosilica akumulator i punjač su priloženi, a ručni se uređaji isporučuju bez njih.

Brzo zatezanje

Brzo zatezanje

Zahvaljujući napravi za brzo zatezanje lanac se može zategnuti i prilagoditi bez alata - zato je i zamjena lanca i mača brza.

Dugovječnost i lako održavanje

Dugovječnost i lako održavanje

Električne lančane pile marke AL-KO svojim dizajnom ne nude samo savršen izgled, nego snažnim motorima i originalnim Oregon mačem i lancem nude i vrlo učinkovito rezanje i dug radni vijek. Automatsko podmazivanje lanca i kontrolno staklo spremnika za ulje uz to olakšavaju održavanje.

Dvostruka sigurnost

Dvostruka sigurnost

Zahvaljujući sistemskoj kočnici i štitniku za ruke s napravom za brzo zaustavljanje lanca u svakoj se situaciji traži maksimalna sigurnost - za udoban rad bez nezgoda.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 4.45 KG
Bruto težina u kg 5.81 KG
Maksimalna brzina lanca 16.3
Napinjanje lanca bez alata
Odgovarajući remen za bateriju 113786
Dimenzija duljina kartona cm 50 CM
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 101
Lančana pila 3/8"
duljina mača u cm 30 CM
Podjela 3/8"
Proizvodna linija Comfort
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 20 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 30 MIN
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (2.64MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (101.67KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.